Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal

Breestraat 60 2311 CS Leiden

Reviewscore
8,9
Reviews: 48Bij de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal geven we ieder event persoonlijke aandacht. We begeleiden van begin tot eind en kunnen naast het faciliteren van sfeervolle zalen, techniek en catering ook organiseren of zelfs coproduceren. Van vergaderingen tot congressen, van borrels tot een uitgebreid diner, voor nationale én internationale doelgroepen. Uw event in een inspirerende omgeving? Dat kan!

De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal zijn twee monumentale theaterlocaties in het centrum van Leiden. Goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer en van alle moderne gemakken voorzien. De locaties zijn van nature ingericht op ontmoetingen en het overbrengen van een boodschap, waardoor ze zeer geschikt zijn voor zakelijke evenementen.

Aantal zalen 15
Basisprijs (4 u/10 p) € 450,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Nee
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 828
Klimaatbeheersing -
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

De Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 18:00 uur. Events kunnen - afhankelijk van beschikbaarheid - het hele jaar door, op ieder gewenst moment plaatsvinden.


Parkeermogelijkheden

De binnenstad van Leiden beschikt over een uniek parkeer/pendelsysteem. Op het parkeerterrein aan de Haagweg kunnen uw gasten hun auto gemakkelijk kwijt. Daarvandaan rijden gratis pendelbusjes die u binnen enkele minuten voor de deur afzetten.

De dichtstbijzijnde parkeergarage van de Leidse Schouwburg is op één minuut loopafstand bij de Dirk-parkeergarage aan de Langegracht 3, naast het Politiebureau en de Dirk-supermarkt.
Inrijkaarten (na 17:00 uur) kunnen bij het buffet in de schouwburg ingewisseld worden voor een parkeerticket.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,3 beoordeeld

We werken samen met professionele cateraars die voor elk budget catering van uitstekende kwaliteit kunnen leveren. Ontbijt, lunches, diners, (aangeklede) borrels: we bieden u graag catering op maat.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 12 15 32
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 1 12 15 32
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 9,0 9,2 9,3
Gemiddelde score zaal 10 9,6 9,1 9,4
Gemiddelde score eten en drinken 8,0 8,1 8,7 8,3
Gemiddelde score boeking 8,0 9,0 9,2 8,8
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 8,9 9,0 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne venue voor je meeting in Leiden

Een geschikte vergaderzaal zoeken in Leiden die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Leiden aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een event of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Leiden voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal in Leiden

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Leiden.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Leiden of in de regio Leiden of exclusief sturen naar Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Leiden verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal de juiste evenementenlocatie in Leiden?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door beoordelingen als management assistenten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!