Landgoed Wolfslaar

Wolfslaardreef 100-102 4834 SP Breda

Reviewscore
9,9
Reviews: 46Landgoed Wolfslaar is een rustige en inspirerende eventlocatie aan de bosrijke zuidrand van Breda. Het landhuis, met zijn sfeervolle en comfortabel ingerichte salons, is één van de mooiste vergaderlocaties in Noord-Brabant. Door de ambiance, onze service en de culinaire beleving is uw bijeenkomst altijd memorabel.

Voor al uw zakelijke evenementen. Naast vergaderen is Landgoed Wolfslaar geschikt voor nagenoeg elk ander zakelijk evenement.
• bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten
• heidagen, brainstorms, teambuildingen
• netwerkbijeenkomsten, relatie-events
• productpresentaties,
• kerstborrels en -arrangementen, nieuwjaarsborrels,
• trainingen, workshops
• conferenties, congressen, seminars, symposia
• jubilea, jubileumfeesten, bedrijfsjubileum

Het landhuis biedt 7 karakteristieke salons onder één dak en mogelijkheden voor 2 tot wel 180 personen. Geen enkel type evenement is ons te gek. We denken graag mee om uw bijeenkomst geslaagd te maken.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw zakelijke bijeenkomst op een unieke wijze plaats te laten vinden op ons bosrijke landgoed. Het pagode paviljoen (10m x 20m) biedt plaats aan 100 tot 300 gasten voor o.a. productpresentaties, workshops, congressen, vergaderingen en personeelsmeetings.

De 5 zekerheden van Landgoed Wolfslaar
Wat kunt u verwachten van het landgoed en onze gastheren en gastvrouwen? Dit zijn onze 5 zekerheden:
• Inspirerende locatie in een bosrijke omgeving
• Excellent gastheerschap
• Culinaire beleving
• Stijlvolle salons met alle faciliteiten
• 200 gratis parkeerplaatsen & 2 elektrische oplaadpunten

Culinaire beleving:
Landgoed Wolfslaar onderscheidt zich onder andere op het gebied van lekker eten & drinken.
• Ontbijt;
• Snacks
• Lunch;
• Borrel met hapjes;
• Diner, Walking Diner, Shared diner of BBQ om de dag ontspannen af te sluiten.

Op het landgoed bevindt zich naast het landhuis ons restaurant, bekroond met een michelin ster. Optioneel om hier te lunchen/dineren.

$alt
Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk

Openingstijden

Kantoor: ma. t/m vr. van 09.00 - 17.00 uur


Parkeermogelijkheden

U parkeert gratis op het terrein voor Landgoed Wolfslaar. We hebben hier 200 parkeerplaatsen en 2 elektrische oplaadpunten.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 10,0 beoordeeld

In het landhuis serveren wij een broodlunch, diverse borrelgarnituren en diverse diners.

In het voormalige koetshuis bevindt zich ons, met een Michelinster bekroonde, à la carte restaurant. Hier staat onze chef-kok Maarten Camps met zijn keukenbrigade.

Wanneer u met een select gezelschap wilt dineren, hebben wij een intieme salon waar u in besloten sfeer van uw diner kunt genieten.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 1 1 3
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 1 1 1 3
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 10 10 10
Gemiddelde score zaal 10 10 10 10
Gemiddelde score eten en drinken 10 10 10 10
Gemiddelde score boeking 10 9,0 10 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 10,0 9,8 10,0 9,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Breda

Een geschikte vergaderlocatie zoeken in Breda die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Breda aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een conferentie of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Breda voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Landgoed Wolfslaar in Breda

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Breda.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Breda of in de regio Breda of exclusief sturen naar Landgoed Wolfslaar? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Breda verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Landgoed Wolfslaar de juiste meetinglocatie in Breda?

Heb je een prettige venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door ervaringen als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!