Landgoed Wolfslaar

Wolfslaardreef 100-102 4834 SP Breda

Reviewscore
9,8
Reviews: 45Landgoed Wolfslaar is een rustige en inspirerende eventlocatie aan de bosrijke zuidrand van Breda. Het landhuis, met zijn sfeervolle en comfortabel ingerichte salons, is één van de mooiste vergaderlocaties in Noord-Brabant. Door de ambiance, onze service en de culinaire beleving op sterniveau is uw bijeenkomst altijd memorabel.

Voor al uw zakelijke evenementen
Naast vergaderen is Landgoed Wolfslaar geschikt voor nagenoeg elk ander zakelijk evenement.
• bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten
• heidagen, brainstorms, teambuildingen
• netwerkbijeenkomsten, relatie-events
• productpresentaties,
• kerstborrels en -arrangementen, nieuwjaarsborrels,
• trainingen, workshops
• conferenties, congressen, seminars, symposia
• jubilea, jubileumfeesten, bedrijfsjubileum

Het landhuis biedt 7 karakteristieke salons onder één dak en mogelijkheden voor 2 tot wel 250 personen. Geen enkel type evenement is ons te gek. We denken graag mee om uw bijeenkomst geslaagd te maken.

Naast de karakteristieke salons biedt Landgoed Wolfslaar u diverse sfeervolle manieren voor buiten vergaderen. U kunt bijvoorbeeld plaatsnemen aan de robuuste tafel in de Wolfslaar Warmoezerij. Laat u inspireren door de moestuin waar groenten, kruiden en fruit worden geteeld.
Wilt u liever zelf een plek uitzoeken op het landgoed? Kies dan voor een pop-up vergadering. Onze comfortabele stoelen kunnen op iedere plek worden geplaatst.
Een meer speelse setting? Wij creëren de juiste sfeer voor u door middel van onze kleurige zitzakken.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw zakelijke bijeenkomst op een unieke wijze plaats te laten vinden op ons bosrijke landgoed. Het pagode paviljoen (10m x 20m) biedt plaats aan 100 tot 300 gasten voor o.a. productpresentaties, workshops, congressen, vergaderingen en personeelsmeetings.

De 5 zekerheden van Landgoed Wolfslaar
Wat kunt u verwachten van het landgoed en onze gastheren en gastvrouwen? Dit zijn onze 5 zekerheden:
• Inspirerende locatie in een bosrijke omgeving
• Excellent gastheerschap
• Culinaire beleving op sterniveau
• Stijlvolle salons met alle faciliteiten
• 200 gratis parkeerplaatsen & 2 elektrische oplaadpunten

Culinaire beleving op sterniveau
Landgoed Wolfslaar onderscheidt zich onder andere op het gebied van lekker eten & drinken. Op het landgoed bevindt zich naast het landhuis het Wolfslaar Restaurant.
Chefkok Maarten Camps en zijn keukenbrigade weten precies wat u en uw gasten ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds nodig hebben:
• Een energiek ontbijt voor een goed begin van uw bijeenkomst;
• Voedzame snacks voor een scherpere concentratie;
• Lichte Express Lunch voor een goed vervolg;
• Borrel met amuses om over uw event na te praten;
• Early Dinner of Walking Dinner om de dag ontspannen af te sluiten.

$alt
Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing -
Receptie aanwezig -
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Zondag Gesloten

Lunch: ma. t/m vr. van 12:00 - 14:00 uur
Diner: ma. t/m za. van 18:00 - 21:30 uur

Kantoren: ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur


Parkeermogelijkheden

U parkeert gratis op het terrein voor Landgoed Wolfslaar. We hebben hier 200 parkeerplaatsen en elektrische oplaadpunten.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 10,0 beoordeeld

In het voormalige koetshuis bevindt zich ons moderne, met een Michelinster bekroonde, à la carte restaurant met een eigentijdse keuken. Hier staat onze chef-kok Maarten Camps met zijn keukenbrigade.

Hij weet welke ingrediënten nodig zijn om u iedere keer weer verbaasd te laten staan over zijn verrassende heerlijke en eerlijke menu’s, streekgerechten en seizoensgebonden producten.

Wanneer u met een select gezelschap wilt dineren, hebben wij een intieme salon waar u in besloten sfeer van uw diner kunt genieten.

Zodra het weer het toelaat, serveren wij uw lunch of diner op ons prachtige terras met uitzicht over ons landgoed.

In ons landhuis serveren wij ook een lunch, diverse borrelgarnituren en diverse diners van de hand van onze chef kok Maarten Camps.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 1 1 3
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 1 1 3
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 10 10 10
Gemiddelde score zaal - 10 10 9,9
Gemiddelde score eten en drinken - 10 10 10
Gemiddelde score boeking - 10 9,0 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 10,0 9,8 9,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Breda

Een bruikbare meetingspace zoeken in Breda die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Breda aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Breda voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Landgoed Wolfslaar in Breda

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Breda.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Breda of in de regio Breda of exclusief sturen naar Landgoed Wolfslaar? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte meetinglocaties in (de regio) Breda verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Landgoed Wolfslaar de juiste venue in Breda?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door ervaringen als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!