Landgoed Te Werve

Van Vredenburchweg 101 2283 TC Rijswijk

Reviewscore
9,2
Reviews: 7Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je het monumentale landhuis en vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de duiventoren en het meer. Organiseer je meeting of training op het landgoed in het groen. Vier je feest op deze prachtige plek midden in de natuur. Het gerenoveerde landhuis is eigentijds ingericht. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Aantal zalen 11
Basisprijs (4 u/10 p) € 345,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 6
Maximale capaciteit 500
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest, Conferentie en congres

Openingstijden

Onze standaard openingstijden zijn van 8 tot 18 uur, maar mocht u buiten deze tijden bij ons willen vergaderen, dan maken wij graag een offerte op maat.


Parkeermogelijkheden

Ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,25
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,9 beoordeeld

Ons eigen keukenteam kookt met verse ingrediënten en ze vinden het een feest om met seizoensproducten te werken. Vaak komen de kruiden uit de tuinen van het landgoed. We koken puur met zoveel mogelijk lokale producten. Ambachtelijke creaties uit eigen keuken, bereid met liefde voor het vak, dat is wat jullie van ons keukenteam mogen verwachten.

Er zijn tal van mogelijkheden zoals: geserveerde “fine dining” diners in de sfeervolle zalen. Liever informeel of buiten eten? Dat kan met een walking diner, streetfood, buffet of een houtskool BBQ. Bij de borrel is er ruime keuze uit borrelbites en fingerfood. Ons keukenteam heeft ruime ervaring met vegetarische gerechten, allergieën en vindt het een uitdaging om voor iedereen heerlijk te koken.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 1 0 5
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 1 0 5
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,0 - 9,1
Gemiddelde score zaal - 9,0 - 8,9
Gemiddelde score eten en drinken - 10 - 9,9
Gemiddelde score boeking - 9,0 - 8,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,3 - 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Rijswijk

Een geschikte vergaderlocatie zoeken in Rijswijk die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Rijswijk aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Rijswijk voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Landgoed Te Werve in Rijswijk

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Rijswijk.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Rijswijk of in de regio Rijswijk of exclusief sturen naar Landgoed Te Werve? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Rijswijk verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Landgoed Te Werve de juiste venue in Rijswijk?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!