Landgoed de Horst

De Horst 1 3971 KR Driebergen

Reviewscore
9,0
Reviews: 49Landgoed de Horst biedt ruimte en rust om te ontwikkelen. Op het landgoed vind je een omgeving waar je meer uit jezelf en je medemens haalt. Hier is het fijn om te leren, te ontmoeten, te vieren en te overnachten in het hotel. Het bos geeft je de rust om te kunnen reflecteren en te focussen.

Op het landgoed vind je verschillende gebouwen met ieder een eigen bestemming. Samen bieden ze 30 verschillende leerruimten voor bijeenkomsten of trainingen. Ga je juist voor eigentijds klassiek, kijk dan eens in ons Landhuis. Meer modern ingerichte leerruimten vind je in Blauwgedicht.

Congreszaal Maitland
Centraal gelegen op het landgoed ligt congreszaal Maitland. Maitland is uniek rond gebouwd en heeft veel daglicht om de verbinding met de natuur te houden. De tribune biedt zitplaatsen voor maximaal 275 personen, maar deze kan ook ingeklapt worden om ze een grote ruimte te creëren.

Schuif na een bijeenkomst aan in het restaurant van Landgoed de Horst voor een culinair driegangen diner. Wij werken voornamelijk met streekproducten. Duurt de bijeenkomst meerdere dagen? Maak dan gebruik van de 73 éénpersoons slaapkamers of de 40 tweepersoons hotelkamers. Dan word je wakker met uitzicht op het bos. Na het nuttigen van een vitaal en uitgebreid ontbijtbuffet is er precies nog tijd voor een boswandeling voordat de bijeenkomst verder gaat.

Wil je onze locatie beter leren kennen? Neem contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd voor je klaar om je van informatie te voorzien of een rondleiding te geven. Vanzelfsprekend denken wij met je mee om je evenement of bijeenkomst volledig naar wens te maken.

Tot ziens bij Landgoed de Horst!

$alt
Aantal zalen 30
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 180
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen -

Type

Bar, Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Het landgoed beschikt over ruim 500 gratis parkeerplaatsen.
Electrisch oplaadpunt aanwezig ( P1)

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:
Lidmaatschappen:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,7 beoordeeld

Gezonde voeding staat hoog in het vaandel bij Landgoed de Horst. Zo zijn alle producten en gerechten die geserveerd worden zo samengesteld dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.

Onze koks gebruiken duurzame, vaak biologische en veelal streekproducten in onze internationaal georiënteerde keuken. Binnen het vitaliteits concept serveren wij tijdens de lunch veel salades, groenten en vis. Pure chocolade, gedroogde vruchten en noten vind je in alle lounges, om zo het suiker- en energieniveau op peil te houden zodat mensen fit en energiek blijven.

Naast het feit dat goede voeding een belangrijke factor is in het optimaal presteren, is het ook belangrijk dat het lekker is. Landgoed de Horst vindt dat voeding een beleving moet zijn. Onze keukens serveren smaakvolle, internationale gerechten, die aansluiten op de wensen van deze tijd.

Heb je speciale wensen? Dining in the dark, exclusieve diners, walking diners of dineren in de leerruimte; het kan allemaal.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Younique Coaching en Training
 
 Gast
Bron  :  Facebook
Datum  : 

Vanmorgen een leuke workshop gevolgd over e-coaching, erg interessant en de prachtige locatie was een extra cadeautje ‪#‎genieten‬

 Toletto BV
 
 Gast
Bron  :  Facebook
Datum  : 

Inspirerende locatie voor meetings en events.

 Iet Botterweg
 HKU
 Gast
Bron  :  Email
Datum  : 

“Het was allemaal prima qua omgeving, voeding en service. Ik zal Landgoed de Horst zeker aanraden bij anderen. Ik ken ook veel andere locaties, maar vind deze vaak te groot of ‘hokkerig’.”

 James
 Philips
 Gast
Bron  :  Email
Datum  : 

“Thank you for all the help in organizing a fantastic Offsite for us. The feedback we have had has been really excellent with people loving the location and the layout on site, as well as the facilities and definitely the Dinner in the Dark- that was a real hit!!”

 Barbara Oosterlee-Hagen
 Managementboek
 Gast
Bron  :  Email
Datum  : 

“Een fantastische locatie voor onze diverse bijeenkomsten. Goede service van begin tot einde in een prachtige ambiance, goede parkeermogelijkheden en een mooie groene omgeving. Kortom, een top locatie!”

  Kristin Joos
 Senior Program Director — de Baak
 Zakenpartner
Bron  :  Email
Datum  : 

“I am, as always, proud to bring people to Landgoed de Horst and have you host us which is so TOP Class! From good food..... to our guests and excellent communication in every language we have in House!!!!”

Scoreverdeling

Score 10
Score 9
100%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-05-2018 10:25:58
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 3 8 7 18
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 3 8 7 18
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,7 8,9 9,3 9,0
Gemiddelde score zaal 8,7 8,8 9,4 9,1
Gemiddelde score eten en drinken 8,3 8,4 9,0 8,7
Gemiddelde score boeking 9,0 8,8 9,3 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,7 8,8 9,3 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Driebergen

Een zeer geschikte vergaderzaal zoeken in Driebergen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Driebergen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Driebergen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Landgoed de Horst in Driebergen

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Driebergen.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Driebergen of in de regio Driebergen of exclusief sturen naar Landgoed de Horst? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte meetinglocaties in (de regio) Driebergen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Landgoed de Horst de juiste meetinglocatie in Driebergen?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door gastervaringen als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!