Landgoed Brakkesteyn

Driehuizerweg 285 6525 PL Nijmegen

Reviewscore
9,4
Reviews: 45De Best bewaarde buitenplaats van Nijmegen
Landgoed Brakkesteyn is een warme ontmoetingsplek waar we mensen willen ‘raken’. Voor alle soorten van ontmoetingen en bijeenkomsten tot huwelijken en evenementen brengen we mensen samen op een inspirerende plek waar oprechte aandacht vanzelfsprekend is.

Verrassen, verbinden en verzorgen vertalen we in bijzondere gastvrijheidsconcepten, uitmuntende service door eigenwijze talenten en oprechte en langdurige samenwerkingen.Ons team, met een passie voor gastvrijheid, zorgt dat u zich thuis voelt.

$alt
$alt
Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi -
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 500
Klimaatbeheersing -
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Woonhuis, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Parkeermogelijkheden

Parkeren is gratis en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Tevens beschikken wij over twee elektrische laadpalen.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Nee
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

Zakelijk dineren of iets te vieren? Vanaf 10 personen kunt op het landgoed terecht om met elkaar te genieten van de culinaire kunsten van ons keukenteam.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 10 13 2 30
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 10 13 2 30
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,6 9,7 10 9,8
Gemiddelde score zaal 9,6 8,9 9,0 9,2
Gemiddelde score eten en drinken 8,6 9,2 9,0 9,1
Gemiddelde score boeking 9,6 9,5 9,5 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,3 9,4 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne venue voor je meeting in Nijmegen

Een bruikbare vergaderlocatie zoeken in Nijmegen die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Nijmegen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Nijmegen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Nijmegen.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Nijmegen of in de regio Nijmegen of exclusief sturen naar Landgoed Brakkesteyn? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare meetinglocaties in (de regio) Nijmegen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Landgoed Brakkesteyn de juiste evenementenlocatie in Nijmegen?

Heb je een prettige venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!