Landgoed Brakkesteyn

Driehuizerweg 285 6525 PL Nijmegen

Reviewscore
9,6
Reviews: 20De Best bewaarde buitenplaats van Nijmegen
Landgoed Brakkesteyn is een warme ontmoetingsplek waar we mensen willen ‘raken’. Voor alle soorten van ontmoetingen en bijeenkomsten tot huwelijken en evenementen brengen we mensen samen op een inspirerende plek waar oprechte aandacht vanzelfsprekend is.

Verrassen, verbinden en verzorgen vertalen we in bijzondere gastvrijheidsconcepten, uitmuntende service door eigenwijze talenten en oprechte en langdurige samenwerkingen.Ons team, met een passie voor gastvrijheid, zorgt dat u zich thuis voelt.

Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi -
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 500
Airconditioning -
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Woonhuis, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Parkeren is gratis en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Tevens beschikken wij over twee elektrische laadpalen.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Nee
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Zakelijk dineren of iets te vieren? Vanaf 12 personen kunt op het landgoed terecht om met elkaar te genieten van de culinaire kunsten van ons keukenteam.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 13 5 20
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 13 5 20
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,5 9,4 10 10
Gemiddelde score zaal 9,5 9,0 10 10
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 9,0 9,8 9,4
Gemiddelde score boeking 10 9,2 10 10
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,5 9,1 9,9 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Nijmegen

Een geschikte meetingspace zoeken in Nijmegen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Nijmegen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een beurs of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Nijmegen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Nijmegen.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Nijmegen of in de regio Nijmegen of exclusief sturen naar Landgoed Brakkesteyn? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare meetinglocaties in (de regio) Nijmegen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Landgoed Brakkesteyn de juiste locatie in Nijmegen?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!