Landgoed Artihove/Vidaa

Hoeksekade 162 2661 JL Bergschenhoek

Reviewscore
9,3
Reviews: 31Vidaa; samen zijn in de natuur.

Vidaa is de plek om met creativiteit en plezier midden in de natuur zakelijk te ontmoeten. Op onze twee prachtige locaties ( Vidaa Landgoed en Vidaa Lago ), centraal gelegen in de Randstad, helpen wij jou om jouw vergadering of business event succesvol te maken.
Vidaa beschikt over tien goede vergaderruimtes met alle faciliteiten en ieder een eigen charme. Jouw vergadering of business event kan worden aangevuld met een heerlijke wandeling in de natuur, een borrel in een tipitent op ons eiland, of bijvoorbeeld een leuke workshop op onze Campfire Sessions.
De bereikbaarheid van beide locaties is heel goed en het parkeren is gratis.
Vidaa in een notendop:

- Prachtig gelegen in de natuur
- Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren
- Inspirerende omgeving in een waterrijk gebied op een eiland
- Leuke aanvullende activiteiten

Wilt u nog meer te weten komen? Neem dan contact met ons op.

$alt
Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 440,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing -
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Museum & galerie, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 01:00
Dinsdag 08:00 - 01:00
Woensdag 08:00 - 01:00
Donderdag 08:00 - 01:00
Vrijdag 08:00 - 01:00
Zaterdag 08:00 - 01:00
Zondag 08:00 - 01:00

Events kunnen tijdens deze openingstijden geboekt worden
De bereikbaarheid van de afdeling Sales is van maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur.


Parkeermogelijkheden

U kunt gratis parkeren op het terrein.

Vidaa beschikt over 75 parkeerplaatsen.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,65
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Bij Vidaa kunt u terecht voor voor alle soorten events vanaf 12 personen. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering, congres, bedrijfsfeest, heisessie, babyshower, bruiloft, verjaardagsfeest en een jubilieum. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een ontbijt, lunch, diner, high tea, high wine te boeken, dit alles in overleg met de afdeling Sales. Wij maken graag een offerte op maat voor u!

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 5 13 3 23
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 5 13 3 23
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,8 9,4 9,7 9,6
Gemiddelde score zaal 9,5 8,8 9,5 9,1
Gemiddelde score eten en drinken 8,6 8,3 9,7 9,0
Gemiddelde score boeking 9,4 9,2 10 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 8,9 9,7 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Bergschenhoek

Een geschikte vergaderruimte zoeken in Bergschenhoek die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Bergschenhoek aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Bergschenhoek voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Landgoed Artihove/Vidaa in Bergschenhoek

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Bergschenhoek.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Bergschenhoek of in de regio Bergschenhoek of exclusief sturen naar Landgoed Artihove/Vidaa? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte evenementenlocaties in (de regio) Bergschenhoek verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Landgoed Artihove/Vidaa de juiste locatie in Bergschenhoek?

Heb je een prettige venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door reviews als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!