Kasteel Woerden

Kasteel 3 3441 BZ Woerden

Reviewscore
9,9
Reviews: 121Kasteel Woerden is de sfeervolle en inspirerende congres en evenementenlocatie centraal in Nederland en in het midden van het Groene Hart van de Randstad. De 600 jaar oude unieke locatie is ideaal voor vergaderingen, trainingen, conferenties, seminars, trainingen, presentaties en (bedrijfs)feesten. De locatie in de provincie Utrecht is zeer goed bereikbaar, ligt op 150 meter van het centraal station, op 3 minuten rijden van de A12 en heeft een eigen parkeerplaats.

Kasteel Woerden beschikt over 9 zalen, geschikt voor zakelijke bijeenkomsten van 2 personen tot 130 personen per zaal en er zijn daarnaast diverse (buiten)ruimtes voor feesten tot 650 personen. Of u nu een bijeenkomst organiseert voor 2 of 650 gasten of een vergadering, congres, feestelijk diner of walking dinner wilt organiseren, Kasteel Woerden biedt u de mogelijkheid. De zalen zijn voorzien van flatscreen of Full HD-beamer met scherm, microfoon en audioinstallatie, flipovers en een (mini)bar en espressobar. De accommodatie staat in het centrum van Woerden aan het stadspark en is omringd door een slotgracht. Het kasteel is rolstoeltoegankelijk, is authentiek met industriële en moderne aspecten en is door een hoogwaardige luchtbehandelingsinstallatie een veilige accommodatie voor uw bijeenkomst. Maak van uw evenement een unieke belevenis en ervaar dat het monument, de stad, de gastronomie en de onbezorgde gastvrijheid prachtig samenkomen bij Kasteel Woerden!

"Een succesvolle bijeenkomst vindt plaats op een bijzondere locatie."

Inspireren, ontmoeten & genieten. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Al eeuwenlang is Kasteel Woerden een veilig onderkomen voor haar gasten. Voor extra informatie en vragen neem telefonisch contact met ons op.

$alt
$alt
$alt
Aantal zalen 9
Basisprijs (4 u/10 p) € 350,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 650
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Kasteel, land- & herenhuis, Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Industriële locatie, Kantoor, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 03:00
Dinsdag 07:00 - 03:00
Woensdag 07:00 - 03:00
Donderdag 07:00 - 03:00
Vrijdag 07:00 - 03:00
Zaterdag 07:00 - 03:00
Zondag 07:00 - 03:00

Kasteel Woerden is als meetinglocatie op iedere moment van boeking geopend. Op werkdagen (los van boeking) is de afdeling sales ene reserveringen van 09:00 tot 17:30 bereikbaar. Op weekenddagen is het Kasteelcafe open voor binnenloop van 10:00 tot 17:00.


Parkeermogelijkheden

We hebben plaats voor meer dan 300 auto's, waarvan 50 auto's tegen het kasteel, 80 op 50 meter afstand, 300 op 3 minuten lopen en 600 op 5 minuten lopen.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,50
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,9 beoordeeld

De koks van Kasteel Woerden koken zelf. De gerechten, lunches, patisserie, worden door het team zelf bereid. De ingrediënten is biologisch en wordt lokaal betrokken.

De koffie en thee (Peeze), wijn, sappen, bier (De Leckere) is biologisch. Het water filteren, koelen we zelf en dragen hierbij bij aan waterprojecten in ontwikkelingslanden.

De focus binnen onze keuken ligt op het tegengaan van verspilling.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
66%
Score 9
33%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-06-2021 10:47:27
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-10-2019 12:10:53
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
17-10-2019 12:09:29
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 25 31 7 76
Aantal Quick Reviews 0 0 0 1
Totaal aantal reviews 25 31 7 77
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,9 9,9 10 10
Gemiddelde score zaal 9,8 9,7 10 9,9
Gemiddelde score eten en drinken 9,8 9,7 10 9,9
Gemiddelde score boeking 9,9 9,7 10 9,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,9 9,8 10,0 9,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Woerden

Een goed passende vergaderruimte zoeken in Woerden die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Woerden aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Woerden voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Kasteel Woerden in Woerden

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Woerden.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Woerden of in de regio Woerden of exclusief sturen naar Kasteel Woerden? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende meetinglocaties in (de regio) Woerden verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Kasteel Woerden de juiste venue in Woerden?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door reviews als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!