Kasteel Woerden

Kasteel 3 3441 BZ Woerden

Reviewscore
9,5
Reviews: 88Kasteel Woerden is de sfeervolle en inspirerende congres en evenementenlocatie centraal in Nederland en in het midden van het Groene Hart van de Randstad. De 600 jaar oude unieke locatie is ideaal voor vergaderingen, trainingen, conferenties, seminars, trainingen, presentaties en (bedrijfs)feesten. De locatie in de provincie Utrecht is zeer goed bereikbaar, ligt op 150 meter van het centraal station, op 3 minuten rijden van de A12 en heeft een eigen parkeerplaats.

Kasteel Woerden beschikt over 9 zalen, geschikt voor zakelijke bijeenkomsten van 2 personen tot 130 personen per zaal en er zijn daarnaast diverse (buiten)ruimtes voor feesten tot 650 personen. Of u nu een bijeenkomst organiseert voor 2 of 650 gasten of een vergadering, congres, feestelijk diner of walking dinner wilt organiseren, Kasteel Woerden biedt u de mogelijkheid. De zalen zijn voorzien van flatscreen of Full HD-beamer met scherm, microfoon en audioinstallatie, flipovers en een (mini)bar en espressobar. De accommodatie staat in het centrum van Woerden aan het stadspark en is omringd door een slotgracht. Het kasteel is rolstoeltoegankelijk, is authentiek met industriële en moderne aspecten en is door een hoogwaardige luchtbehandelingsinstallatie een veilige accommodatie voor uw bijeenkomst. Maak van uw evenement een unieke belevenis en ervaar dat het monument, de stad, de gastronomie en de onbezorgde gastvrijheid prachtig samenkomen bij Kasteel Woerden!

"Een succesvolle bijeenkomst vindt plaats op een bijzondere locatie."

Inspireren, ontmoeten & genieten. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Al eeuwenlang is Kasteel Woerden een veilig onderkomen voor haar gasten. Voor extra informatie en vragen neem telefonisch contact met ons op.

$alt
$alt
$alt
Aantal zalen 9
Basisprijs (4 u/10 p) € 350,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 650
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Kasteel, land- & herenhuis, Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Industriële locatie, Kantoor, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 03:00
Dinsdag 07:00 - 03:00
Woensdag 07:00 - 03:00
Donderdag 07:00 - 03:00
Vrijdag 07:00 - 03:00
Zaterdag 07:00 - 03:00
Zondag 07:00 - 03:00

Kasteel Woerden is als meetinglocatie op iedere moment van boeking geopend. Op werkdagen (los van boeking) is de afdeling sales ene reserveringen van 09:00 tot 17:30 bereikbaar. Op weekenddagen is het Kasteelcafe open voor binnenloop van 10:00 tot 17:00.


Parkeermogelijkheden

We hebben plaats voor meer dan 300 auto's, waarvan 50 auto's tegen het kasteel, 80 op 50 meter afstand, 300 op 3 minuten lopen en 600 op 5 minuten lopen.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,50
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,6 beoordeeld

De koks van Kasteel Woerden koken zelf. De gerechten, lunches, patisserie, worden door het team zelf bereid. De ingrediënten is biologisch en wordt lokaal betrokken.

De koffie en thee (Peeze), wijn, sappen, bier (De Leckere) is biologisch. Het water filteren, koelen we zelf en dragen hierbij bij aan waterprojecten in ontwikkelingslanden.

De focus binnen onze keuken ligt op het tegengaan van verspilling.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
66%
Score 9
33%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-06-2021 10:47:27
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-10-2019 12:10:53
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
17-10-2019 12:09:29
  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 13 25 5 59
Aantal Quick Reviews 1 0 0 1
Totaal aantal reviews 14 25 5 60
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 9,9 9,4 9,7
Gemiddelde score zaal 9,9 9,8 8,9 9,5
Gemiddelde score eten en drinken 9,9 9,8 9,4 9,6
Gemiddelde score boeking 9,8 9,9 8,9 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,9 9,9 9,1 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 10 - - 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Woerden

Een goed bruikbare vergaderzaal zoeken in Woerden die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Woerden aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Woerden voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Kasteel Woerden in Woerden

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Woerden.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Woerden of in de regio Woerden of exclusief sturen naar Kasteel Woerden? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte meetinglocaties in (de regio) Woerden verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Kasteel Woerden de juiste venue in Woerden?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door gastervaringen als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!