Kasteel De Hooge Vuursche

Hilversumsestraatweg 14 3744 KC Baarn

Reviewscore
9,9
Reviews: 13Uw bijeenkomst geheel verzorgd op één locatie? De ruimtes in Kasteel De Hooge Vuursche en het Koetshuis zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort. Daarnaast beschikt het Kasteel over 19 eigentijdse hotelkamers zodat uw gasten voor of na de bijeenkomst kunnen overnachten.

Vergaderen of trainen in het Koetshuis is een feest op zich. Op 50 meter van het kasteel midden in het Bos ligt deze prachtige vergaderlocatie. De locatie is van alle gemakken voorzien en heeft een heerlijk bosterras. Natuurlijk houden we rekening me de RIVM richtlijnen.

Een inspirerende locatie voor een succesvolle meeting!

$alt
Aantal zalen 10
Basisprijs (4 u/10 p) € 345,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 6
Maximale capaciteit 120
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Onze standaard openingstijden zijn van 8 tot 18 uur, maar mocht u buiten deze tijden bij ons willen vergaderen, dan maken wij graag een offerte op maat.


Parkeermogelijkheden

Op ons terrein is ruimschoots gratis parkeergelegenheid.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,25
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,8 beoordeeld

Wij werken voornamelijk met duurzame producten, waarbij de beschikbaarheid van het seizoen gerespecteerd wordt. Wij koken puur en gebruiken alleen verse ingrediënten van leveranciers waar we trots op zijn. Omdat zij, net als wij, passie hebben voor hun vak.

Ons lunchbuffet bij vergaderingen bestaat uit: belegde broodjes, een warm gerecht, seizoenssoep, health bar met salades, fruit, melk, karnemelk en verse jus d'orange.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 0 1 7
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 1 0 1 7
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 - 10 9,9
Gemiddelde score zaal 10 - 10 9,8
Gemiddelde score eten en drinken 10 - 10 9,8
Gemiddelde score boeking 10 - - 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 10,0 - 10,0 9,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Baarn

Een passende vergaderzaal zoeken in Baarn die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Baarn aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een conferentie of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Baarn voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Baarn.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Baarn of in de regio Baarn of exclusief sturen naar Kasteel De Hooge Vuursche? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte venues in (de regio) Baarn verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Kasteel De Hooge Vuursche de juiste locatie in Baarn?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door recensies als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!