Kaap Doorn Conferentiecentrum

Postweg 9 3941 KA Doorn

Reviewscore
9,1
Reviews: 749Kaap Doorn Conferentiecentrum is uitermate geschikt voor al uw zakelijke bijeenkomsten
Al sinds 1994 is Kaap Doorn gespecialiseerd in alleen zakelijke bijeenkomsten. Zo weet u dat u zich altijd onder gelijkgestemden bevindt. De apparatuur, de uitstekende wifi, de zalen, het restaurant… Alles is afgestemd op uw behoefte als zakelijke gast. Wij zorgen dat u zich welkom voelt door een gastvrij klimaat te creëren en excellente service te bieden aan gasten, medewerkers en vrijwilligers. Wij geloven in de meerwaarde van betekenisvolle ontmoetingen tussen mensen in een inspirerende, groene en gastvrije omgeving.

De deelnemers van uw bijeenkomst komen voor kennisoverdracht en inspiratie. Bij Kaap Doorn zijn de omstandigheden hiervoor optimaal. Kaap Doorn is gelegen midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en heeft een groot eigen terrein waar u een mooie wandeling kunt maken.

MVO en duurzaamheid
Kaap Doorn past maatschappelijk verantwoord ondernemen toe in de breedste zin van het woord. Wanneer u een bijeenkomst bij Kaap Doorn organiseert, steunt u het goede werk van de YMCA Nederland (Erkend Goed Doel). De YMCA houdt zich sinds 1853 bezig met jeugd- en jongerenwerk en organiseert vakantiekampen voor kinderen met een hulpvraag in Nederland.

Ook is Kaap Doorn op allerlei andere gebieden bezig met duurzaamheid. Zo werden we, als één van de eersten conferentiecentra van Nederland, in 2010 bekroond met de Gouden Green Key. Om die Green Key te behouden nemen we ieder jaar weer maatregelen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. U als onze gast draagt daar aan bij!

20 vergaderzalen
Kaap Doorn beschikt over 20 vergaderzalen (van 2 tot 250 personen). Alle zalen zijn voorzien van veel direct daglicht, airco, basis audiovisuele apparatuur, een scherm en twee flip-overs.

70 comfortabele hotelkamers
Kaap Doorn beschikt over 70 hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. De meeste kamers kijken uit op natuurschoon. Alle kamers zijn standaard voorzien van douche, toilet, LCD-tv, telefoon en een gratis Wifi. Onze faciliteiten, bijvoorbeeld de sauna en de fitnessruimte, zijn voor onze gasten kosteloos te gebruiken.

$alt
$alt
Aantal zalen 20
Basisprijs (4 u/10 p) € 550,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Kaap Doorn is altijd geopend op verzoek van klanten. Omdat veel zakelijke bijeenkomsten op zaterdag begin van de avond afgelopen zijn, sluiten wij dan in veel gevallen de deuren tot maandagmorgen 7 uur. Wilt u echter een bijeenkomst plannen in het weekend? Geen enkel probleem. Wij zijn er graag voor u.


Parkeermogelijkheden

Kaap Doorn is prachtig gelegen in de Kaapse Bossen en goed bereikbaar. Op ons eigen terrein kunnen uw gasten gratis parkeren. Hier vindt u ook oplaadpalen. Daarnaast heeft Kaap Doorn een eigen bushalte voor de deur genaamd ‘Kaap Doorn’, die een rechtstreekse verbinding heeft met station Driebergen-Zeist.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:
Lidmaatschappen:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 0,00
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

De uitgebreide keuken van Kaap Doorn staat zeer goed bekend. Op ambachtelijke wijze worden dagverse producten iedere dag verwerkt tot smaakvolle gerechten. We werken veel met streek- en biologische producten en kruiden uit onze eigen kruidentuin. We houden rekening met uw individuele (dieet)wensen. Onze chef-kok weet overal op in te spelen en zorgt iedere keer weer voor een verrassend gerecht.

In ons Grand Café serveren onze barista’s allerlei soorten luxe koffie en thee; inclusief in uw arrangement. Net als onbeperkt frisdrank, chocolade, koekjes en mints in de zaal.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Ernst Rustenhoven
 Associate M&A bij Lindenaar & Co Corporate Finance
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  31-01-2013

Erg goede service, schoon, netjes, van alle gemakken voorzien, heerlijke lunch en een prima borrel achteraf. Alles bij elkaar een uitermate goede locatie voor het houden van een inspirerende bijeenkomst.

 Liesbeth Schagen
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  31-01-2013

In januari 2013 een goede bijeenkomst gehad, plezierige plenaire zaal, fijne subzaal en voldoende plek om in subgroepen te werken. Prima catering en smakelijke lunch. Goede condities om aan de business te werken.

 Erica Murck
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  04-10-2011

Ons bedrijf verbleef met een groep van 30 mensen op basis van een 2-daags vergaderarrangement bij Kaap Doorn. Zowel mijn collega's, onze gasten als ik waren zeer te spreken over deze locatie en alle faciliteiten die er zijn, veelal all-in. Zeer servicegerichte medewerkers en frisse moderne inrichting maken het af. Ook compliment voor de activiteiten die apart bijgeboekt konden worden en outdoor kunnen worden gedaan. Dit voor de benodigde frisse neus tussendoor. Al met al zijn wij een zeer tevreden klant, die graag een keer terugkomt.

 stichting QuaRijn
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  24-10-2012

De vergaderkamer was prima, kleine kanttekening: de tafels waren wat krap voor alle papieren etc. , we zaten wat dicht op elkaar. Verder alles prima verzorgd!

 Mira Klein
 Invest Coaching & Training
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  05-11-2012

De service is excellent. Geen vraag is teveel en de vriendelijkheid kent geen grenzen, of dit nu de receptie, het reserveringsbureau of het restaurant betreft.
We komen hier zeker terug en ik zal Kaap Doorn ook zeker aanraden bij klanten van mij/ons.

 Martin Ebbinkhuijsen
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  25-02-2013

Zeer goede accommodatie voor bijeenkomsten, seminars en trianingen. Bereikbaarheid met OV is enig minpunt. Faciliteiten, verzorging en service van het personeel zijn uitstekend.

 Barry Cats
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  18-06-2013

Kaap Doorn is een professionele, servicegerichte organisatie. Het personeel, van balie tot bediening en techniek is even accuraat, snel ter plaatse, pro-actief. Vanaf de voorbereidingen tot aan het einde van het programma: uitstekend verzorgd!
We zouden KaapDoorn zeker bij anderen aanbevelen.

 Annemarie Velthuis
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  14-03-2011

Prima locatie, geweldige verzorging!
Blij dat we voor Kaap Doorn gekozen hebben.

 Jose Oudendijk
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  14-03-2011

Prima service en uitstekende catering! In een woord: Top!

 Diane van der Bruggen
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  18-04-2011

Wij kunnen terugkijken op een geslaagde leidinggevendendag. Ondanks uitloop in het programma wist het personeel keer op keer hierop soepel in te spelen. Bedankt namens ons allemaal.

 Irene Soer
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  24-10-2011

Mijn collega moest met openbaar vervoer komen, was in het bos gestrand en is onmiddelllijk opgehaald door een dame van Hotel Kaap Doorn, als dat geen goede service is...
Het eten was voortreffelijk, de accomodaties ook, ik heb erg van het verblijf genoten.
De overige deelnemers van onze partij vonden het eveneens een uitstekende locatie en waren ook zeer tevreden.

 Anneke Dijkstra
 PGGM
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  26-04-2012

Op 17 april hadden wij een brainstormsessie met 18 personen. Iedereen was erg tevreden: de lunch was heerlijk, de voorzieningen prima in orde en het personeel erg behulpzaam. Zeker aan te bevelen.

 Reinaerde
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  26-03-2013

We hebben twee dagen goed kunnen werken. De ruimtes prima, net als de omgeving. Het personeel top! gastvrij en zeer service gericht.

 Toine Dam
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  28-04-2011

Uitstekende service, prima kwaliteit, mooi gelegen en goed bereikbaar met eigen vervoer.

 Ronald de Waal
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  25-01-2011

Ik kan niets negatiefs bedenken. Personeel, zalen, eten, prijs, alles is uitstekend in orde. En dat mag ook wel eens gezegd worden. Hulde voor Kaap Doorn!

 Hetty Papendorp
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  05-02-2013

Op 4 februari hebben wij met 40 personen een training in conferentiecentrum Kaap Doorn gehad. Deze locatie is zeer geschikt. Vergaderen in de vergaderzaal en tussendoor de pauzes in de bar en restaurant, een goede afwisseling.
Ik vond het plezierig samenwerken, zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag zelf. Alles was goed geregeld. Het eten, zeker het vegetarisch is zeer aan te bevelen, en drinken was eveneens van goede kwaliteit.

 M. van de Pol
 Fontys Rockacademie
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  07-09-2011

Van 22 t/m 23 augustus heeft de Fontys Rockacademie vergaderd en overnacht bij Kaap Doorn. Het was een superlocatie. Prachtig gelegen, inspirerende locatie, vriendelijk personeel, goede catering en erg flexibele medewerkers. Dit is supergoed bevallen. Momenteel wordt het hotel verbouwd/vernieuwd. Dit had wellicht even vermeld mogen worden. Verder niks op- of aan te merken.

 Anita Terwee
 Sodexo
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  07-07-2011

Op 29 juni heeft de Ondernemingsraad van Sodexo een informeel overleg gehad. Ik had een specifieke wens met betrekking tot de zaalindeling, deze was voor Kaap Doorn nog nooit eerder voorgekomen. Ze hebben aan onze wens kunnen voldoen en we hebben een super dag gehad! Complimenten voor de flexibiliteit in de zaalindeling, de service en de kwaliteit van de maaltijden. We komen zeker een keer terug.

 Marjolein Meijne
 SKF B.V.
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  05-11-2011

28 t/m 30 augustus 2011 heeft een groep van SKF B.V. bij jullie vergaderd en overnacht. Waaronder een aantal van onze buitenlandse collega's. Dit is allen zeer goed bevallen. Niets meer dan lof.

 Heleen Lekkerkerker
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  21-12-2011

Van 13-15 december 2011 hebben wij bij Kaap Doorn een 3-daagse workshop gehouden. Het is een prachtige locatie, vriendelijke medewerkers, goede catering en erg flexibele medewerkers. Onze buitenlandse gasten waren ook vol lof over Kaap Doorn.

 Annette
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  29-02-2012

Op 16 februari een hele dag verschillende zalen van Kaap Doorn benut voor onze Leergang Leiderschap Pensioenen.We waren (en zijn) zeer enthousiast over Kaap Doorn. Goede ruimten, zeer dienstverlenend aan de receptie en overig personeel (schuiven/stapelen van de stoelen, airco aandoen, zaaltjes anders inrichten, niets was te veel). Eten was heel goed en ruim voldoende. Alle afspraken na gekomen die we van te voren hadden gemaakt. En flexibel ingespeeld op aantallen mensen die er bij kwamen en bij het eten toch weer niet aanwezig konden zijn. In een mooie omgeving. Dank !

 Mevrouw Verberne
 KCG - Gelders Kenniscentrum voor Kunst en Cultuur
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

Ik was aangenaam verrast over de sfeer: een leer-werkhotel, waar de service ook geheel gericht was op het faciliteren van wensen van mensen die leerbijeenkomsten hebben. De vele mogelijkheden om in zitjes, binnen en buiten bij elkaar te komen was erg aangenaam. De houding van het personeel heel flexibel. Wij voelen ons verwend, in alle opzichten.

 De heer van Stralen
 Hogeschool Utrecht
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

Drie weken inmiddels met volle tevredenheid mijn cursusweken voor het Oranje Fonds/Movisie kunnen organiseren bij dit fantastisch conferentiecentrum. De zalen en diensten zijn zeer comfortabel. Het personeel maakt het verschil ten op zichte van andere oorden. Men heeft aandacht voor het individu. Het personeel is erop gefocust de gasten te herkennen in hun wensen en daarop direct in te spelen. Een betere leeromgeving kun je jezelf als beroepsveranderaar niet wensen. Een aanrader voor een ieder.

 Nico Koomans
 senior trainer PEOPLE Unlimited BV
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

In de ogen van trainingsbureau PEOPLE Unlimited slagen de mensen van Kaap Doorn zeer goed in het creëren van een effectieve leeromgeving. Het weten te creëren van een optimaal leefklimaat is een voorbeeld van succesvol samenwerken en daarmee een uitstekende bedding voor het verzorgen van ontwikkelingstrajecten. Wij zien dat de mensen van Kaap Doorn door snelheid en kwaliteit deze omgeving herhaald weten te realiseren.

Onze klant, het MT van een groot Nederlands bedrijf, heeft het door PEOPLE Unlimited verzorgde trainingstraject als uitstekend ervaren. Onze klant was zeer te spreken over de kwaliteit van de dienstverlening, de maaltijden en de kamers verzorgd door Kaap Doorn.

 De heer Linssen
 Ruysdael
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

Boekingstraject; snel en goed. Mensen denken mee in oplossingen. Vergaderzalen; goed gefaciliteerd, ruim van opzet, veel ruimte voor groepsgewijze opdrachten buiten de zalen. Eten en Drinken; met name de lunch baart zorgen... het is te veel, te lekker (denk aan de lijn). Ook ontbijt en diner zijn van verrassend hoge kwaliteit. Service; de klant is koning. Al het personeel is servicegericht, vriendelijk en gastvrij. Je voelt je direct 'thuis'. Hotelkamers; verzorgd en direct grenzend aan de vergader- en andere faciliteiten. Prijs/kwaliteit; zeer goed. Algemeen: Kaap Doorn is een toplocatie gelegen in een mooie, bosrijke omgeving. Weg van de snelweg, maar zeer goed bereikbaar met voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Ook voor de stevige internetters is er goed nieuws... WiFi is eveneens gratis.

 Onderzoeksinstituut OTB
 TU Delft
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

Onze organisatie huisvest hier al jaren haar cursussen. We zijn hier zogezegd kind aan huis en zo voelt het ook daadwerkelijk. Het boekingstraject en de service zijn van een zeer hoog niveau. De samenwerking is altijd prettig. En ook ter plekke is het dik in orde, als ik de cursusleiders zo hoor. Kaap Doorn is een fijne partner!

 Mevrouw Leertouwer
 Leertouwer Van Dijck & U
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

Beste conferentieoord wat er is! Niet te chique, niet te eenvoudig. Maar bovenal: geweldige medewerkers die er een sport van maken net dat beetje meer te bieden. En een technische dienst om te zoenen! Dat betekent voor ons als trainers dat we ons bezig kunnen houden met de groep en de training en dat de rest vlekkeloos en vrolijk verloopt.

 Mevrouw Werkman
 Kerk in Actie
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

Vanuit alle delen van de wereld ontvingen wij berichten over "what a wonderfull conference centre, thank you" Vanuit de organisatie voelden wij hoe dit centrum een rustpunt was in alle hektiek van een grote internationale conferentie, meedenken in oplossingen, bediening die uitstraalde dat het hen plezier deed om hun taken te verrichten in een ambiance waar je als Nederlandse organisatie trots op kunt zijn in een internationaal gebeuren. Een bijzonder goede keuken, met heerlijke, verzorgde maaltijden. Steeds bij de maaltijden had je niet het gevoel conferentieganger te zijn, maar gast in een goed restaurant, van ontbijt tot avondeten. Alle lof. Voor mij als organisator was vooral het traject voor de conferentie belangrijk. Hiervoor bijzondere lof naar Mariska, haar werk betekende voor mij heel wat minder stress.

 Mevrouw Freund
 Andarr
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

Vanaf het moment dat de telefoon wordt aangenomen tot en met ons vertrek werden we professioneel en heel vriendelijk geholpen. Bijna niets is onmogelijk en iedereen is enorm servicegericht. Van een goede vergadering met of zonder hotelovernachting tot en met het vieren van een Sinterklaasfeest is het plezierig om in deze bosrijke omgeving en in dit conferentiecentrum Kaap Doorn te vertoeven. Oeps de lijn! nl. Kaap Doorn heeft een zeer goede keuken. Wij hebben genoten van de gezellige bar, de zoete verwennerijen, van een uitgebreid ontbijtbuffet, een gevarieerd lunchbuffet en een heerlijk diner, aan tafel uitgeserveerd. Vergaderzalen zijn eveneens goed verzorgd en van vele faciliteiten voorzien. Kortom fijn om hier te zijn, zeker een aanrader. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

 Mevrouw Rigter
 De Galan en Voigt
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

De Galan en Voigt organisatieontwikkeling en diversiteit verzorgt regelmatig trainingen, zowel in company als met open inschrijving. Deze trainingen worden veelal in een conferentieoord gehouden. Kaap Doorn is een conferentieoord waar wij graag komen: een prettige samenwerking, heerlijk eten, goede hotelkamers, een prima service en dat in een prachtige omgeving.

 De heer Meijer
 Marmer ~ Bezield Werken
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

Voor de trainingen die wij geven is het belangrijk dat de deelnemers zich snel op hun gemak voelen. Bij Kaap Doorn wordt daar op alle fronten aan gewerkt. De reservering gebeurt in goed overleg en gebeurt zo dat misverstanden zo veel mogelijk uitgesloten worden. Vriendelijke medewerkers zorgen dat elke vraag serieus genomen wordt. Het eten is met zorg en aandacht bereid. In de zaal zijn alle benodigdheden aanwezig. Alles klopt steeds. Kortom een fijne plek in een mooie omgeving om steeds naar terug te gaan.

 Mevrouw Zéguers
 Ietje Zéguers bedrijfscommunicatie
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

Het is altijd weer een feest om voor een training in Kaap Doorn te zijn. De aandacht, de snelle reactie op al je vragen - zelfs de meest ongewone - de opgewekte stemming, de heerlijke maaltijden, de prachtige omgeving. Het voelt zo vertrouwd maar ook zeer professioneel! En steeds weer zijn mijn cursisten het helemaal met mij eens!

 Deelnemers van een langlopende training
 Universiteit van Utrecht
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

Wij hebben de afgelopen twee jaar van ons leven veelvuldig bij jullie mogen vertoeven. Wij willen jullie hierbij van harte bedanken voor jullie goede verzorging, lekkere eten, schone kamers en vooral de bediening in het restaurant en de bar in de late uurtjes. Ga zo door!

 Mevrouw Versluys
 Ministerie van OCW; Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

De medewerkers van Kaap Doorn zijn super vriendelijk en regelen alles heel snel. Niets is te gek en zij denken graag mee. De vergaderzalen hebben veel daglicht en zijn erg prettig om in te vergaderen. Kamers zijn prima en de sauna is heerlijk na een lange training. De omgeving is ook super (bosrijk, lekker om te wandelen in een pauze). Kortom een echte aanrader!

 Mevrouw Huisman
 SIOO
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

Onze samenwerking met Kaap Doorn ervaren we als zeer prettig. Elke bijeenkomst zijn we van harte welkom, wordt er flexibel met ons meegedacht en –gewerkt. Daarom hebben we al heel lang een goede relatie met Kaap Doorn en zijn medewerkers.

 De heer van Viegen
 De Gele Vogel
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  16-03-2009

Ik voel mij buitengewoon welkom in uw conferentieoord. De dames bij de receptie zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijk en voorkomend. … Evenzo gaat het met de heren van de technische dienst. Als ik binnenkom in de zaal staat alles klaar en draait het al, beamer, computer, geluid, etc… Als er koffie extra nodig is, staat dat binnen twee minuten binnen… Uw snacks zien er bijzonder mooi en aantrekkelijk uit en zo smaken zij ook! … Ik heb nagedacht over iets wat er nog te verbeteren zou zijn, maar ik heb geen idee voor verbetering. Mijn welgemeende compliment voor de manier waarop u samen uw centrum vormgeeft. Ik ga hier zeker terugkomen!

 Jacqueline Huisman-van Berkel
 VvAwT
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  26-01-2012

Het was weer voortreffelijk geregeld. De behulpzaamheid en vriendelijkheid van de medewerkers is heel speciaal. Niets is teveel en zij staan direct klaar met oplossingen. Ook de keukenbrigade krijgt een pluim.

 Shirley Timmermans
 Assa Abloy
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  14-03-2012

Op 9 maart 2012 een bijeenkomst gehad van 40-80 personen. De zalen waren ruim van opzet, van alle gemakken voorzien, veel daglicht, uitstekende airco.

Wat vooral opviel was de service/flexibiliteit van de medewerkers van Kaap Doorn. Geen verzoek is hen te veel. Speciaal compliment ook aan de catering!

Kaap Doorn is een zeer professioneel bedrijf. Terecht gekozen tot vergaderlocatie van het jaar.

Scoreverdeling

Score 10
65%
Score 9
19%
Score 8
12%
Score 7
1%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
24-08-2018 08:47:54
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-08-2018 07:15:55
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
22-08-2018 20:19:48
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-08-2018 18:21:15
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
21-08-2018 15:16:04
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-07-2018 15:10:33
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
13-07-2018 16:09:00
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-07-2018 20:48:41
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
12-07-2018 13:19:38
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-07-2018 07:12:10
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
09-07-2018 13:30:46
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
09-07-2018 12:49:06
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 20 28 0 52
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 20 28 0 52
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 9,3 - 9,2
Gemiddelde score zaal 8,6 9,0 - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 8,9 9,0 - 9,0
Gemiddelde score boeking 9,0 9,3 - 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 9,2 - 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Doorn

Een goed bruikbare meetinglocatie zoeken in Doorn die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Doorn aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een beurs of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Doorn voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Kaap Doorn Conferentiecentrum in Doorn

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Doorn.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Doorn of in de regio Doorn of exclusief sturen naar Kaap Doorn Conferentiecentrum? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Doorn verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Kaap Doorn Conferentiecentrum de juiste evenementenlocatie in Doorn?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als meeting professionals achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!