Jann's Keuken

Groeneweg 162 J 3981CP Bunnik

Reviewscore
9,2
Reviews: 33Huur de sfeervolle vergaderruimte van Jann's Keuken en geef jouw team de ideale plek voor een brainstormsessie, verdiepingsslag of goed gesprek. Onze vergaderruimte is een vruchtbare plek waar veel goede ideeën zijn ontstaan en slimme oplossingen zijn bedacht. De vergaderruimte en keuken bevindt zich op de begane grond. Door de grote ramen schijnt veel daglicht, wat goed werkt voor je brein en humeur! Het pand heeft een hoog plafond en industriële inrichting, maar de gele muur, houten tafels en de geur van koffie zorgen voor een huiselijke sfeer. Onze kleine vergaderruimte in Bunnik (vlakbij Utrecht Centraal) is ideaal voor groepen tot 12 personen. Je kan er gratis parkeren en het ligt naast het station Bunnik. Er is keuze uit de meest heerlijke extra's, zoals de self service juice bar, een smart start ontbijtje en boosting brainfood. En sluit de dag eventueel af met een korte, creatieve kookworkshop.

$alt
Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 280,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin -
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 12
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

De ruimte is 7 dagen per week te reserveren


Parkeermogelijkheden

Jann's Keuken is gelegen 100 meter naast het station van Bunnik.
Voor de deur vanJann's keuken zijn 3 parkeerplaatsen. Op de parkeerplaats van het station kunt u ook gratis parkeren. Deze parkeerplaats ligt tussen het station en Jann's Keuken op nog geen 15 meter afstand van de vergaderlocatie.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,6 beoordeeld

extra's:
Drank arrangement basis
Drank arrangement basis met een zoetje
Smart start ontbijtje
Lunch: Business, shared lunch, lunch wandelen
Self service Happy juice bar
Taart en kersen uit de buurt
Brainfood
Business borrel
'Snelle' kookworkshop
Heerlijk echt eten. Gerechten met lekker veel verse seizoensgroenten. De lunch wordt ter plekke bereid en geserveerd aan tafel.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
40%
Score 9
60%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
12-04-2024 20:01:07
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-04-2024 19:39:20
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-04-2024 19:38:28
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-04-2024 19:38:21
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
12-04-2024 19:36:00
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-04-2024 19:35:57
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
12-04-2024 19:35:26
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
12-04-2024 18:47:14
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
11-04-2024 13:24:31
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
11-04-2024 13:24:21
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 6 1 3 21
Aantal Quick Reviews 0 0 10 10
Totaal aantal reviews 6 1 3 31
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 10 9,0 9,3
Gemiddelde score zaal 9,2 8,0 8,3 8,4
Gemiddelde score eten en drinken 9,5 10 9,3 9,6
Gemiddelde score boeking 9,5 10 9,0 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,5 8,9 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - 9,4 9,4
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Bunnik

Een goed bruikbare vergaderlocatie zoeken in Bunnik die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Bunnik aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Bunnik voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Jann's Keuken in Bunnik

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Bunnik.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Bunnik of in de regio Bunnik of exclusief sturen naar Jann's Keuken? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende meetinglocaties in (de regio) Bunnik verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Jann's Keuken de juiste evenementenlocatie in Bunnik?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!