In de Hei

Schaapsdijk 6 5738 RR Mariahout

Reviewscore
9,2
Reviews: 21In de voormalige melkstal op de boerderij van Lilian en Jos van Vijfeijken in Mariahout (Noord-Brabant) is in 2017 een prachtige vergaderlocatie gerealiseerd. Een moderne warme ruimte waar je je thuis voelt en die multifunctioneel inzetbaar is.

Je kunt er met max 25 personen vergaderen, maar ook met een kleine groep is het een prettige ruimte om in te verblijven. Vergaderen aan de lage tafels, brainstormen aan de hoge, loungen bij de kachel en borrelen aan de bar. De ruimte beschikt over moderne trainingsfaciliteiten zoals een modern presentatiescherm, wifi en voor wie wil brainstormen hangt er een hele rol bruin papier aan de muur!

Lunchen gebeurt nog steeds op ambachtelijk wijze. Samen aan tafel een broodje smeren maar wel met producten uit de streek en lekkernijen uit eigen keuken. Bij mooi weer eet je buiten aan de picknicktafel.

De ligging van de locatie is uniek. Je wandelt tijdens je vergaderbreak zo het bos in! In de winter bij de kachel en in de zomer lekker naar buiten. Er zijn diverse teambuildingsactiviteiten mogelijk. Reserveer bijvoorbeeld een 'E-loopfiets' of boek een Alpaca-wandeling.

TIP: Sluit je bijeenkomst af met een workshop 'bak je eigen pizza'. Gezellig in het gras tussen de fruitbomen of bij slecht weer onder de overkapping van de oude schuur.

De locatie beschikt tevens over drie moderne Bed and Breakfast kamers en vijf 'betere boerenbed tenten'. Totaal kun je dus ongeveer met ongeveer 18 personen op deze locatie overnachten. Goed om te weten voor als er gasten van ver moet komen, of als je een meerdaagse bijeenkomst organiseert.

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 25
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Parkeermogelijkheden

Er is voldoende gelegenheid om (gratis) te parkeren op eigen terrein.
Bij aankomst op locatie volg de aanwijzingen om naar achteren te rijden. Parkeerplaats bevind zich aan het einde links.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Nee
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

Met z'n allen aan tafel een broodje smeren, zo doen we dat op de boerderij. Maar dan wel met heerlijke producten van regionale leveranciers. En met mooi weer? Dan vullen we de picknickmanden en verkassen we naar buiten. Liever even de benen strekken en genieten van een wandeling in de natuur? Broodje mee, kan ook nog!

Voor de files uit en starten met een ontbijt? Dat is voor deze (tevens) Bed & Breakfast locatie natuurlijk zo verzorgd.

Afsluiten met een 'workshop bak je eigen pizza' of 'boeren-bbq' behoort tot de mogelijkheden. Op de voormalige boerderij zijn verschillende leuke buitenzitjes maar er is ook een terras met overkapping.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
100%
Score 9
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-11-2020 13:05:28
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 7 3 0 20
Aantal Quick Reviews 1 0 0 1
Totaal aantal reviews 8 3 0 21
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 9,3 - 9,3
Gemiddelde score zaal 9,6 9,0 - 9,3
Gemiddelde score eten en drinken 9,2 8,3 - 8,8
Gemiddelde score boeking 9,6 9,5 - 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 9,0 - 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 10 - - 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Mariahout

Een zeer geschikte vergaderlocatie zoeken in Mariahout die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Mariahout aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een event of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Mariahout voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

In de Hei in Mariahout

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Mariahout.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Mariahout of in de regio Mariahout of exclusief sturen naar In de Hei? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare venues in (de regio) Mariahout verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is In de Hei de juiste evenementenlocatie in Mariahout?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door gastervaringen als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!