Huis Het Bosch

Nieuwe Rijksweg 6 4128BN Lexmond

Reviewscore
9,6
Reviews: 4Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering of evenement? Huis Het Bosch is een sfeervolle zalen & evenementenlocatie in Lexmond.

Huis Het Bosch biedt aantrekkelijk geprijsde, mooie en moderne zalen in een rustige landelijke omgeving. Centraal gelegen in het midden van het land, van alle gemakken voorzien en met een uitstekende service.

Persoonlijke benadering en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij vinden het belangrijk dat alles volledig naar uw zin wordt verzorgd en bieden daarom diverse arrangementen op maat.

Daarnaast kunt u bij ons van maandag t/m zondag altijd terecht in ons gezellige eetcafé voor een heerlijk kopje koffie, lunch of à la carte diner.

Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 90,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 400
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Buurthuis, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:30 - 00:00
Dinsdag 08:30 - 00:00
Woensdag 08:30 - 00:00
Donderdag 08:30 - 00:00
Vrijdag 08:30 - 00:00
Zaterdag 08:30 - 00:00
Zondag Gesloten

Op zondag zijn wij geopend op verzoek voor bijeenkomsten vanaf 40 personen


Parkeermogelijkheden

Parkeermogelijkheden in de directe nabijheid zijn legio en gratis.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,40
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,5 beoordeeld

Lunch- of dinerafspraak met collega’s, cursus of vergadering met dertig man of een bedrijfsuitje voor honderd personen: het is allemaal mogelijk in het Huis Het Bosch. U vindt bij ons de perfecte combinatie van gezellige gastvrijheid en culinair genieten, in een gemoedelijke omgeving. Onze zalen zijn voor groepen van diverse groottes; ze zijn ook ideaal voor het tijdelijk uiteengaan in subgroepen tijdens een symposium of vergadering. U kunt bij ons zeven dagen per week terecht, zowel overdag als ‘s avonds. Ook praktisch: de parkeermogelijkheden in de directe nabijheid zijn legio en gratis.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
100%
Score 9
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-02-2024 10:24:52
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-02-2024 12:19:04
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 2 2
Aantal Quick Reviews 0 0 2 2
Totaal aantal reviews 0 0 2 4
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 9,5 9,5
Gemiddelde score zaal - - 9,5 9,5
Gemiddelde score eten en drinken - - 9,5 9,5
Gemiddelde score boeking - - 10 10
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 9,6 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - 10 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Lexmond

Een bruikbare vergaderzaal zoeken in Lexmond die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Lexmond aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een beurs of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Lexmond voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Huis Het Bosch in Lexmond

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Lexmond.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Lexmond of in de regio Lexmond of exclusief sturen naar Huis Het Bosch? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende locaties in (de regio) Lexmond verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Huis Het Bosch de juiste locatie in Lexmond?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!