Hotel Theater Figi

Het Rond 2 3701 HS Zeist

Reviewscore
8,1
Reviews: 27Figi, gelegen in het midden van Nederland, is goed bereikbaar per openbaar vervoer en biedt tevens ruime parkeergelegenheid. Daarnaast zijn wij met trots nog steeds de enige locatie in Nederland waar zoveel verschillende disciplines onder één dak te vinden zijn. Van kleine vergadering tot groot congres. Van bioscoop tot theater. Van diner tot overnachting. Van publieksevenement tot personeelsfeest.

$alt
$alt
Aantal zalen 18
Basisprijs (4 u/10 p) € 295,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 1.500
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Kasteel, land- & herenhuis, Bioscoop, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Industriële locatie, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Parkeermogelijkheden

Parkeren
Achter het hotel bevindt zich de Parkeergarage van Figi. Hier kunnen u en uw gasten overdekt parkeren.
Indien u een arrangement kies, kunt u hier gratis parkeren. Parkeergelegenheid kunnen wij bieden op basis van beschikbaarheid.
Het normale tarief bedraagt:
Per half uur: €1,00.
Dagkaart €17,00
Wij bieden graag voordelige uitrijkaarten voor de zakelijke klanten:
- Per dagdeel (4 uur): € 6,-
- Twee dagdelen (8 uur): € 12,-

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:
Lidmaatschappen:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,50
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 7,4 beoordeeld

De kernwaarden van onze keuken zijn lokaal, groen en blij, waarbij er zoveel mogelijk wordt gewerkt met seizoensproducten. Daarnaast is Figi van oudsher een patisserie en zijn wij trots dat we nog steeds een eigen patissier in huis hebben. Dat betekend heerlijke gebakjes en koeken voor bij de koffie break. Of het nu gaat om een geserveerd diner voor 600 mensen tijdens een congres, of een gezellige avond uit voor twee in ons trendy Grand Café: in Figi is het altijd culinair genieten.

Onze keukenbrigade serveert gerechten in alle soorten en maten en tijdens evenementen denken we graag met u mee om u en uw gasten aangenaam te verrassen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 6 8 2 16
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 6 8 2 16
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,5 8,9 8,0 8,4
Gemiddelde score zaal 8,2 8,8 - 8,5
Gemiddelde score eten en drinken 7,8 8,4 6,5 7,4
Gemiddelde score boeking 8,9 8,6 8,0 8,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,4 8,7 7,5 8,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Zeist

Een passende vergaderruimte zoeken in Zeist die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Zeist aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkborrel of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Zeist voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Hotel Theater Figi in Zeist

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Zeist.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Zeist of in de regio Zeist of exclusief sturen naar Hotel Theater Figi? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte locaties in (de regio) Zeist verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Hotel Theater Figi de juiste venue in Zeist?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door ervaringen als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!