Hotel Restaurant Oud London

Woudenbergseweg 52 3707 HX Zeist

Reviewscore
9,4
Reviews: 33Hotel Restaurant Oud London in Zeist is een vergader- en congreslocatie pur sang.
Centraal in Midden-Nederland op slechts vijftien kilometer van Utrecht gelegen in de bossen van Zeist. De plek, de faciliteiten, de omgeving, de sfeer, de service; alles is erop gericht om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Wij bieden een grote verscheidenheid aan plenaire vergaderruimtes en subruimtes. Ideaal voor (meerdaagse) conferenties, congressen, vergaderingen, presentaties, dealerbijeenkomsten en trainingen. Er zijn vele mogelijkheden en wij komen graag aan uw specifieke wensen tegemoet.

Geen zaal nodig? Ook voor een flexplek met business faciliteiten kunt u bij ons terecht.

Als organisator van een bijeenkomst in welke vorm dan ook, bent u gericht op het uiteindelijke resultaat. U heeft een doel voor ogen en u zoekt faciliteiten die kunnen helpen om dat doel te halen en mooier nog, die de verwachtingen van de bijeenkomst zullen overtreffen (de WOW factor!). U zoekt dus een locatie, of beter, een partner die snapt wat u bedoelt en u helpt om de bijeenkomst te organiseren. Hoe meer input van uw kant, hoe beter wij in staat zijn u te adviseren en te faciliteren.

Oud London kijkt graag met u naar uw doelstellingen en helpt u een prachtig return on “eventment” te halen. U investeert immers in uw medewerkers, relaties en/of klanten en het resultaat moet zichtbaar worden. Maatwerk blijft bij ons het visitekaartje. Leg uw vraag bij ons neer en wij vinden samen de beste oplossing.

Uw bijeenkomst bij Oud London, want het resultaat telt,…. toch?

Aantal zalen 22
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 450
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Parkeermogelijkheden

o 250 gratis parkeerplaatsen
o E-laadpunt voor elektrische auto’s

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,30
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Het zijn uiteindelijk de seizoenen die de keus en samenstelling van de gerechten bepalen. De beschikbaarheid van de ingrediënten van onze regionale leveranciers in combinatie met onze wens om duurzaam te ondernemen, kunnen ervoor zorgen dat onderlinge gerechten en ingrediënten worden uitgewisseld.

Kwaliteit en duurzaamheid spelen een belangrijke rol in de selectie van ingrediënten en de bereiding van gerechten. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met verse vis voorzien van het MSC keurmerk, scharrelvlees, wild en gevogelte deels van eigen jacht, biologische zuivelproducten en duurzaam gekweekte groenten en fruit.

Naast de gerechten en ingrediënten is er meer nodig om uw gasten optimaal van dienst te zijn. Ons team van gemotiveerde professionals zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Het is onze passie om u een aangenaam verblijf te bezorgen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 6 1 1 13
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 6 1 1 13
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 9,0 10 10
Gemiddelde score zaal 9,2 9,0 10 10
Gemiddelde score eten en drinken 9,2 9,0 10 10
Gemiddelde score boeking 9,2 9,0 10 10
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,1 9,0 10 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Zeist

Een goed passende meetinglocatie zoeken in Zeist die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Zeist aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een evenement of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Zeist voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Hotel Restaurant Oud London in Zeist

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Zeist.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Zeist of in de regio Zeist of exclusief sturen naar Hotel Restaurant Oud London? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte meetinglocaties in (de regio) Zeist verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Hotel Restaurant Oud London de juiste locatie in Zeist?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door ervaringen als meeting professionals achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!