Hotel Ernst Sillem Hoeve

Soestdijkerweg 10b 3734 MH Den Dolder

Reviewscore
9,0
Reviews: 568



Een sfeervol conferentiehotel met authenticiteit, persoonlijke benadering, oog voor detail, hoog service niveau en goede prijs kwaliteitverhouding. Gelegen in de bosrijke omgeving van Lage Vuursche, 15 kilometer van de stad Utrecht. Goed bereikbaar via de A1, A27 en A28 of via station Den Dolder met gratis shuttle service. Met 20 sfeervolle zalen, 85 moderne comfortkamers****, een restaurant, bar met openhaardkamer, zwembad en 7 hectare park, bij uitstek dé locatie voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor een bedrijfsfeest of een weekendje weg bent u van harte welkom.

$alt
Aantal zalen 20
Basisprijs (4 u/10 p) € 335,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Hotel

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Wij zijn 7 dagen in de week 24 uur per dag open.


Parkeermogelijkheden

Wij hebben een eigen video-bewaakt parkeerterrein waar 250 auto's gratis kunnen parkeren.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Verse en locale producten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers staan centraal in restaurant Rexdaelder.
Er is een open keuken met verrassende elementen. De koks koken op natuursteen en maken live voor u zowel bij ontbijt, lunch als diner uw gerechtjes klaar. De huisgemaakte salades worden gepresenteerd in de Cool-Spot, een open koelsysteem dat niet alleen functioneel is maar ook een ware eyecatcher. Chef-kok Ronald Hansman maakt ook graag (buffet)voorstellen op maat en zorgt voor verrassende gerechten voor gasten met dieetwensen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Personeelsdag
 Ovivo Holland
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  26-09-2019

Bedankt voor de leuke en verzorgde dag die we bij jullie mochten hebben. De activiteiten, het eten en de prachtige locatie zijn iedereen goed bevallen.

 Petra
 N.v.t.
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  07-02-2019

Hotel Ernst Sillem Hoeve krijgt van mij een 10!

Professioneel, klantgerichte benadering, klant staat centraal, gastvrijheid staat bovenaan, vriendelijk personeel, heerlijke keuken. Mooie locatie, rustige bosrijke omgeving. Prima locatie om te vertoeven, zoveel zakelijk met vergaderingen als privé.

 Camiel Pas
 PMC BV.
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  04-10-2018

"We hebben een heel prettig verblijf gehad, waarbij de mensen onder de indruk waren van de heerlijke lunch en het diner.
Fijn dat de receptie ons zo ter wille was met het kopiëren en printen van enkele documenten dat was erg praktisch.

Kamers werden ook heel positief gewaardeerd, kortom vanuit de deelnemers en ons veel enthousiasme over de Ernst Sillem Hoeve."

 Klant
 Klant
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  19-02-2018

Dank voor jullie fijne samenwerking en de vlekkeloze organisatie op de dag zelf.
Altijd fijn om met jullie samen een meeting te organiseren!

Scoreverdeling

Score 10
81%
Score 9
12%
Score 8
6%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
24-03-2023 15:46:18
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-03-2023 13:56:36
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-03-2023 12:42:48
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-03-2023 17:45:56
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-03-2023 17:25:28
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-03-2023 17:25:24
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-03-2023 17:25:19
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-03-2023 15:32:47
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-03-2023 14:46:53
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-03-2023 12:07:32
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-03-2023 11:14:26
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-03-2023 21:03:32
  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 8 0 40
Aantal Quick Reviews 0 378 0 382
Totaal aantal reviews 2 386 0 422
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,0 9,2 - 8,8
Gemiddelde score zaal 8,0 9,1 - 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 8,6 9,3 - 9,0
Gemiddelde score boeking 9,0 9,4 - 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,4 9,2 - 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,7 - 9,7
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Den Dolder

Een goed bruikbare meetingspace zoeken in Den Dolder die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Den Dolder aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Den Dolder voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Den Dolder.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Den Dolder of in de regio Den Dolder of exclusief sturen naar Hotel Ernst Sillem Hoeve? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte venues in (de regio) Den Dolder verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Hotel Ernst Sillem Hoeve de juiste evenementenlocatie in Den Dolder?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door beoordelingen als meeting professionals achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!