Hotel Ernst Sillem Hoeve

Soestdijkerweg 10b 3734 MH Den Dolder

Reviewscore
8,9
Reviews: 365



Een sfeervol conferentiehotel met authenticiteit, persoonlijke benadering, oog voor detail, hoog service niveau en goede prijs kwaliteitverhouding. Gelegen in de bosrijke omgeving van Lage Vuursche, 15 kilometer van de stad Utrecht. Goed bereikbaar via de A1, A27 en A28 of via station Den Dolder met gratis shuttle service. Met 20 sfeervolle zalen, 85 moderne comfortkamers****, een restaurant, bar met openhaardkamer, zwembad en 7 hectare park, bij uitstek dé locatie voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor een bedrijfsfeest of een weekendje weg bent u van harte welkom.

Aantal zalen 20
Basisprijs (4 u/10 p) € 335,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Hotel

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Wij zijn 7 dagen in de week 24 uur per dag open.


Parkeermogelijkheden

Wij hebben een eigen video-bewaakt parkeerterrein waar 250 auto's gratis kunnen parkeren.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Verse en locale producten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers staan centraal in restaurant Rexdaelder.
Er is een open keuken met verrassende elementen. De koks koken op natuursteen en maken live voor u zowel bij ontbijt, lunch als diner uw gerechtjes klaar. De huisgemaakte salades worden gepresenteerd in de Cool-Spot, een open koelsysteem dat niet alleen functioneel is maar ook een ware eyecatcher. Chef-kok Ronald Hansman maakt ook graag (buffet)voorstellen op maat en zorgt voor verrassende gerechten voor gasten met dieetwensen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Personeelsdag
 Ovivo Holland
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  26-09-2019

Bedankt voor de leuke en verzorgde dag die we bij jullie mochten hebben. De activiteiten, het eten en de prachtige locatie zijn iedereen goed bevallen.

 Petra
 N.v.t.
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  07-02-2019

Hotel Ernst Sillem Hoeve krijgt van mij een 10!

Professioneel, klantgerichte benadering, klant staat centraal, gastvrijheid staat bovenaan, vriendelijk personeel, heerlijke keuken. Mooie locatie, rustige bosrijke omgeving. Prima locatie om te vertoeven, zoveel zakelijk met vergaderingen als privé.

 Camiel Pas
 PMC BV.
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  04-10-2018

"We hebben een heel prettig verblijf gehad, waarbij de mensen onder de indruk waren van de heerlijke lunch en het diner.
Fijn dat de receptie ons zo ter wille was met het kopiëren en printen van enkele documenten dat was erg praktisch.

Kamers werden ook heel positief gewaardeerd, kortom vanuit de deelnemers en ons veel enthousiasme over de Ernst Sillem Hoeve."

 Klant
 Klant
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  19-02-2018

Dank voor jullie fijne samenwerking en de vlekkeloze organisatie op de dag zelf.
Altijd fijn om met jullie samen een meeting te organiseren!

Scoreverdeling

Score 10
82%
Score 9
9%
Score 8
7%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-09-2022 10:55:30
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-09-2022 10:55:12
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
21-09-2022 10:54:57
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-09-2022 09:26:58
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-09-2022 09:19:10
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-09-2022 08:27:31
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
20-09-2022 11:45:57
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
20-09-2022 10:03:38
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
20-09-2022 08:45:33
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-09-2022 17:10:25
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-09-2022 16:19:01
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-09-2022 15:32:49
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 30 2 4 80
Aantal Quick Reviews 4 0 179 183
Totaal aantal reviews 34 2 183 263
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,3 8,0 9,0 8,8
Gemiddelde score zaal 9,3 8,0 9,0 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 9,1 8,6 9,3 9,0
Gemiddelde score boeking 9,5 9,0 9,5 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 8,4 9,2 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,5 - 9,8 9,7
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Den Dolder

Een passende vergaderzaal zoeken in Den Dolder die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Den Dolder aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een beurs of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Den Dolder voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Den Dolder.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Den Dolder of in de regio Den Dolder of exclusief sturen naar Hotel Ernst Sillem Hoeve? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende venues in (de regio) Den Dolder verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Hotel Ernst Sillem Hoeve de juiste meetinglocatie in Den Dolder?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!