Hotel de Baak Seaside

Koningin Astrid Boulevard 23 2202 BJ Noordwijk

Reviewscore
9,1
Reviews: 10Hotel de Baak Seaside bindt en boeit. In ons hotel vind je een omgeving waar je meer uit jezelf en je medemens haalt. Hier is het fijn om te leren, te ontmoeten, te reflecteren, te vieren en te overnachten. Bovendien zorgen de openheid en weidsheid van het strand ervoor dat je je dagelijkse beslommeringen vergeet en je volledig kunt focussen.

Rondom de patio bevinden zich 24 moderne leerruimten. Deze zijn in te richten in een opstelling naar wens en kunnen gebruikt worden van 2 tot 150 personen. Aanvullend heeft Hotel de Baak Seaside 100 hotelkamers, deels met uitzicht op zee. Perfect wanneer een training of bijeenkomst meerdere dagen in beslag neemt.

Ons restaurant kent een vitaal en gevarieerd menu, bereid met streekproducten. Na je bijeenkomst schuif je aan voor een culinair driegangen diner met uitzicht op zee. Indien gewenst kunnen wij het strand ook bij uw bijeenkomst betrekken door bijvoorbeeld een outdoor teamactiviteit te organiseren.

Wil je onze locatie beter leren kennen? Neem contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd voor je klaar om je van informatie te voorzien of een rondleiding te geven. Vanzelfsprekend denken wij met je mee om je evenement of bijeenkomst volledig naar wens te maken.

Tot ziens bij Hotel de Baak Seaside!

$alt
Aantal zalen 24
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 200
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Hotel

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Beperkte (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein.
Omgeving en boulevard hebben veel betaalde parkeerplaatsen.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,9 beoordeeld

Voeding op maat, van ontbijt tot diner
De keuken van de Baak Seaside is internationaal georiënteerd en bereidt gerechten met kwalitatief hoogwaardige, duurzame, verse en seizoensgebonden ingrediënten. Goede voeding is een belangrijke bron van energie en essentieel als je tijdens je bijeenkomst productief wil blijven en het maximale uit jezelf wilt halen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 @eric_de_haan
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  : 

3e Masterclass Service Excellence bij De Baak Seaside was weer excellent geslaagd
Twitter - @DeBaakSeaside

 Ester Vermeijden
 
 Gast
Bron  :  Facebook
Datum  : 

Prima hotel, aan te bevelen voor mensen met een beperking. Grote slaapkamer, hele grote badkamer en prima bedden. Voor wie dat nodig heeft in hoogte verstelbaar.

Zeer uitgebreid ontbijt, vriendelijke service en op loopafstand van de boulevard. Kortom een aanrader.

 Marloes Koldijk
 
 Gast
Bron  :  Facebook
Datum  : 

Keurig hotel, overdag gratis koffie en thee verkrijgbaar, basic kamer, maar qua comfort super (bedden waren heel fijn!), badkamer modern en heel apart... Straat over en je bent op het strand met diverse strandtenten. Kortom: top!

 Jen Ulrich
 
 Gast
Bron  :  Facebook
Datum  : 

We had a wonderful time and really loved having a shower with seaview

  Robert Tordoir
 Art Partner
 Gast
Bron  :  Email
Datum  : 

"Wij organiseerden voor de Haagse Hogeschool een conferentie met 80 leidinggevenden in de vorm van een Parade van 'mini-performances'. Dat vergde veel voorbereiding. Een niet alledaags event waar de medewerkers van de Baak op alles wat we vroegen, antwoordden: "Ja, dat kan!" Wat een geweldig uitgangspunt! We vroegen veel, niets was onmogelijk."

  Kristin Joos,
 Senior Program Director — de Baak
 Zakenpartner
Bron  :  Email
Datum  : 

"You all gave us experiences with professionalism, open arms, flexibility, working rooms and a place to crash after a long working day! Every time I called to ask, "Can we do this?", you always came with a solution and a YES!! Food was awesome!"

 Monique Bugter
 Haagse Hogeschool
 Gast
Bron  :  Email
Datum  : 

"Dankzij de ongelooflijke vriendelijke en flexibele service van de medewerkers, die snel en adequaat aan onze (soms buitengewone) wensen tegemoet kwamen, was onze conferentie zeer succesvol. Wij zullen zeker nog eens terugkeren naar De Baak Seaside."

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 1 1 2
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 1 1 2
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 10 9,0 9,4
Gemiddelde score zaal - 10 8,0 8,9
Gemiddelde score eten en drinken - 10 8,0 8,9
Gemiddelde score boeking - 10 9,0 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 10,0 8,5 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Noordwijk

Een passende vergaderzaal zoeken in Noordwijk die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Noordwijk aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Noordwijk voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Hotel de Baak Seaside in Noordwijk

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Noordwijk.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Noordwijk of in de regio Noordwijk of exclusief sturen naar Hotel de Baak Seaside? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Noordwijk verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Hotel de Baak Seaside de juiste venue in Noordwijk?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door ervaringen als management assistenten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!