Hotel Arsenaal Delft By WestCord

Korte Geer 1 2611 CA Delft
Het Arsenaal is een icoon van Delft en een essentieel onderdeel van het stadsgezicht. Het letterlijk schilderachtige en ‘Vermeriaanse’ complex heeft een hoge (cultuur)historische waarde. Niet voor niets staat het te boek als Rijksmonument. Door de eeuwen heen kende de gebouwen vele bestemmingen, bewoners en bezoekers.

Hotel Arsenaal heeft twee bijzondere zalen die uitnodigen om te vergaderen, de Blauwe Zaal en de Oranje Zaal. Naast vergaderen is het ook mogelijk om de zalen te gebruiken voor trainingen, brainstorms, presentaties of private dining. De zalen hebben een hoog plafond, moderne uitstraling en de nostalgie is ook hier voelbaar. Beide zalen hebben indirect daglicht en beschikken over een eigen break-out mogelijkheden. Daarnaast beschikken de zalen over een comfortabel keukenblok met goede koffie en theefaciliteiten en een koelkast.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 475,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Nee
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 80
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Kantoor

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Nee
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Dineren is mogelijk vanaf een groepsgrootte van 10 personen op aanvraag.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Delft

Een zeer geschikte meetingspace zoeken in Delft die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Delft aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een congres of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Delft voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Hotel Arsenaal Delft By WestCord in Delft

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Delft.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Delft of in de regio Delft of exclusief sturen naar Hotel Arsenaal Delft By WestCord? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte venues in (de regio) Delft verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Hotel Arsenaal Delft By WestCord de juiste venue in Delft?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!