Hoeve De Haar B&B&More

Grote Looweg 4 7495 TL Ambt-Delden
Hoeve De Haar is een Bed & Breakfast & More, vergader-en feest locatie op het landgoed van Kasteel Twickel, midden in misschien wel het mooiste stuk van Twente. Het heeft naast zeven luxe 2-persoonskamers, elk met een eigen ingang en badkamer ook drie prachtige vergaderzalen en een buiten tent. Het landgoed en de omgeving bieden prachtige wandel- en fietsroutes. Bovendien ligt de Hoeve pal aan de zeer fraaie Twentsche Golfbaan. En met nog zes banen in de omgeving is Hoeve De Haar dus ook een eldorado voor golfers.
Maurice en Petra zorgen dat u zich snel thuis zult voelen. Hoeve De Haar wordt aanbevolen door Michelin, door GaultMillau en staat bij Bed & Breakfast Nederland in de hoogste categorie ('tot in de puntjes verzorgd, alles wordt uit de kast gehaald om u een fantastisch verblijf te bezorgen').

Hoeve De Haar is een rijksmonument en het hele erf valt onder de Natuurschoonwet. Wie vroeg wakker is, kan de reeën op het erf zien lopen. 'In die bijgebouwen kun je fantastische vergader- en lunchruimtes maken', zei een vaste gast (die zelf veel vergaderingen heeft). Een half jaar later ging de accommodatie open, onder de naam 'The Seven Oaks'. We hebben nu 3 vergaderruimtes, een Jachtkamer, de Roze zaal en de Blauwe zaal, voor 4 tot 40 personen.Huiselijke sfeer en lounge hoekjes her en der maken het een bijzonder ervaring om op de Hoeve te vergaderen! Met eigen ruimte voor een lunch en/of diner, eigen toiletten. En uiteraard zijn er alle spullen die je bij een vergadering nodig kunt hebben (LCD schermen, geluidsinstallatie, flipovers, etc.).

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 450,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 3
Maximale capaciteit 40
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Golfbaan, Hotel, Bibliotheek, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest, Conferentie en congres

Openingstijden

Wij zijn 7 dagen per week open


Parkeermogelijkheden

Grote prive parkeerplaats voor de Hoeve

Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Mooie streekproducten , biologisch, alles zelf gemaakt, Bourgondisch. BBQ op ons mooie terras met uitzicht over Landgoed Twickel is mogelijk. Kookworkshops

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Ambt-Delden

Een bruikbare meetinglocatie zoeken in Ambt-Delden die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Ambt-Delden aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Ambt-Delden voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Hoeve De Haar B&B&More in Ambt-Delden

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Ambt-Delden.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Ambt-Delden of in de regio Ambt-Delden of exclusief sturen naar Hoeve De Haar B&B&More? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende venues in (de regio) Ambt-Delden verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Hoeve De Haar B&B&More de juiste evenementenlocatie in Ambt-Delden?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door gastervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!