Het Zesde Geluk - Catering

Oostzeedijk Beneden 99 3061 VP Rotterdam

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 1

Als food liefhebbers creëren we unieke food ervaringen en smaakexplosies op locatie en op afspraak in onze kookstudio.

Wij zijn thuis in het aanbieden van authentieke wereldgerechten tot en met culinaire Aziatische hapjes.

Het Zesde Geluk verzorgt ook lunches en diners op locatie (particulier of bedrijfsmatig). Of het nu gaat om een eenvoudige lunch, een bedrijfsborrel of een uitgebreid diner. Iedere catering is bij ons uniek. Elke opdracht wordt met persoonlijke aandacht benaderd. Onze kracht zit hem voornamelijk in de bijzondere smaken en de presentatie van de gerechten.

Als u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit en goede smaak met een persoonlijke aanpak. Daarom bespreken wij graag altijd vooraf persoonlijk de diverse mogelijkheden, zodat wij voor iedere gelegenheid een voorstel op maat kunnen maken.

Openingstijden

Maandag 11:00 - 16:00
Dinsdag 11:00 - 16:00
Woensdag 11:00 - 16:00
Donderdag 11:00 - 16:00
Vrijdag 11:00 - 16:00
Zaterdag 11:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Parkeermogelijkheden

Er zijn voldoende parkeerplaatsen € 1,72 per uur, na 18:00 en in het weekend gratis


Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

 Astrid en José
 Rotterdampasser
 Gast
Bron  :  Facebook
Datum  :  30-06-2014

Workshop Spicy Oosters Koken:

"Ik heb genoten. Het Zesde Geluk is een mooie zaak in Rotterdam-West. Het is een grappige combinatie van een winkel en workshopruimte ineen en is erg goed opgezet. Je kunt hier verschillende workshops volgen, maar ook terecht voor kookspullen, theeën en kookboeken. De eigenaresse Jinai is een geweldige aardige jongedame met een mooie visie op zaken.

Voor deze workshop bereid je vier oosterse gerechten. Bij winkeltjes in de buurt hebben we eerst inkopen gedaan. Je begint met een wontonsoep en leert dan hoe je garnalen luchtig kan bereiden en hoe je de wontonvelletjes vouwt. Vervolgens maak je Kung Pao Thaise viskoekjes. De bereiding van de gerechten is eenvoudig en het is leuk om dit samen met een groepje te doen. Jinai legt alles goed uit en de tijd vliegt voorbij. We zijn ruim drie uur bezig geweest en maakten tot slot Kueh Dadar, een kokospannenkoekje. Nadat je een gerecht hebt bereid, ga je aan tafel om te genieten van het resultaat.

Ik kan iedereen deze toegankelijke workshop aanraden!"

Advertentie

Zoeken van een passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een spreker of standbouwer? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van spreker tot standbouwer: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Het Zesde Geluk - Catering in Rotterdam. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een passende meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele locaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de standbouwer of dagvoorzitter?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Het Zesde Geluk - Catering in Rotterdam of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door gastervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een DJ of entertainment? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve ervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest goed passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke fotograaf of hostess je wil? Laat de venue die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste fotograaf of hostess voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!