Het Nutshuis

Riviervismarkt 5 2513 AM Den Haag

Reviewscore
9,3
Reviews: 67Nergens anders vind je een plek zoals Het Nutshuis. De rijke geschiedenis van het gebouw, indrukwekkende architectuur, verschillende uitstralingen van de zalen en prachtige tuin geven extra glans aan deze unieke zaalverhuurlocatie. Van kleine vergadering tot grootse bruiloft: alles is hier mogelijk!

$alt
$alt
Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 300,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 200
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

Voor verhuringen kunnen wij ook buiten de reguliere openingstijden de deuren van Het Nutshuis voor je openen!


Parkeermogelijkheden

Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand van Het Nutshuis. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn:
- Q-park City Parking: 1 min lopen
- Q-park Torengarage: 3 min lopen
- Q-park Grote Markt: 3 min lopen

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,7 beoordeeld

Een stijlvolle inrichting, vakkundige en creatieve koks én uitzicht op de aangrenzende Nutstuin: Café Soof is de ideale plek voor het organiseren van een borrel of diner. Café Soof is niet alleen de horecapartner van Het Nutshuis bij de zaalverhuur; het café is ook elke dag open voor publiek. Kom dus gerust eens langs om de sfeer te proeven.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 21 30 3 63
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 21 30 3 63
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,1 9,3 10 9,5
Gemiddelde score zaal 8,8 8,8 10 9,3
Gemiddelde score eten en drinken 8,2 8,3 9,1 8,7
Gemiddelde score boeking 9,0 9,5 10 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,8 9,0 9,8 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Den Haag

Een passende vergaderzaal zoeken in Den Haag die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Den Haag aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Den Haag voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Het Nutshuis in Den Haag

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Den Haag.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Den Haag of in de regio Den Haag of exclusief sturen naar Het Nutshuis? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare meetinglocaties in (de regio) Den Haag verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Het Nutshuis de juiste evenementenlocatie in Den Haag?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!