Het Lichthuis

Emmaweg 22 2042 NV Zandvoort

Reviewscore
9,8
Reviews: 17Het Lichthuis is de plek om nieuwe energie op te doen en met een glasheldere focus weer samen aan de slag te kunnen. Niet vanuit een digitale wereld, maar op een betoverende plek waar u de ruimte heeft om samen te werken.

Het Lichthuis beschikt over een vergaderruimte van 170m2 groot, incl. aangrenzende open keuken + lounge hoek en nog een break-out ruimte van 31m2. Daarnaast is er ook nog een yogaruimte van 80m2.

Het Lichthuis heeft een eigen team van experts om u te voorzien van een hoogwaardig kwalitatief trainingsaanbod op het gebied van persoonlijk-, team- en organisatieontwikkeling. Wij stellen graag de perfecte dag voor u samen

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 600,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit -
Maximale capaciteit 25
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Woonhuis, Buitenlocatie, Sportaccommodatie, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Het Lichthuis is altijd open en altijd bereikbaar. Wij staan voor u klaar, persoonlijk of via ons digitale systeem die u voorziet van alle informatie, digitale sleutels en een chat functie.


Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,7 beoordeeld

Het Lichthuis heeft meerdere chefs in huis die uw event een culinaire beleving van niveau geven. Wij vinden het een uitdaging om met uw wensen aan de slag te gaan en kunnen rekening houden met voorkeuren en eventuele dieetvoorschriften. Wilt u een sterrenchef? Dat kan geregeld worden, bij het Lichthuis is alles mogelijk.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
50%
Score 9
50%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
28-10-2021 15:01:46
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
28-10-2021 15:01:40
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 10 5 15
Aantal Quick Reviews 0 2 0 2
Totaal aantal reviews 0 12 5 17
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,7 10 9,9
Gemiddelde score zaal - 9,7 9,8 9,8
Gemiddelde score eten en drinken - 9,6 9,7 9,7
Gemiddelde score boeking - 9,7 10 9,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,7 9,9 9,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,5 - 9,5
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Zandvoort

Een passende meetingspace zoeken in Zandvoort die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Zandvoort aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Zandvoort voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Het Lichthuis in Zandvoort

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Zandvoort.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Zandvoort of in de regio Zandvoort of exclusief sturen naar Het Lichthuis? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende locaties in (de regio) Zandvoort verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Het Lichthuis de juiste venue in Zandvoort?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!