Het Lichthuis

Emmaweg 22 2042 NV Zandvoort

Reviewscore
9,5
Reviews: 29Het Lichthuis is de plek om nieuwe energie op te doen en met een glasheldere focus weer samen aan de slag te kunnen. Niet vanuit een digitale wereld, maar op een betoverende plek waar u de ruimte heeft om samen te werken.

Het Lichthuis beschikt over een vergaderruimte van 170m2 groot, incl. aangrenzende open keuken + lounge hoek en nog een break-out ruimte van 31m2. Daarnaast is er ook nog een yogaruimte van 80m2.

Het Lichthuis heeft een eigen team van experts om u te voorzien van een hoogwaardig kwalitatief trainingsaanbod op het gebied van persoonlijk-, team- en organisatieontwikkeling. Wij stellen graag de perfecte dag voor u samen

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 600,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit -
Maximale capaciteit 25
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Woonhuis, Buitenlocatie, Sportaccommodatie, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Het Lichthuis is altijd open en altijd bereikbaar. Wij staan voor u klaar, persoonlijk of via ons digitale systeem die u voorziet van alle informatie, digitale sleutels en een chat functie.


Parkeermogelijkheden

We beschikken over een beperkt aantal parkeerplaatsen op eigen terrein. Het Lichthuis ligt in een prachtige woonwijk, waar het alleen is toegestaan voor vergunninghouders om te parkeren. Het beste kunt u parkeren in de groene zone aangegeven op de afbeelding hiernaast. Dit bevindt zich op twee minuten loopafstand van het Lichthuis.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,5 beoordeeld

Het Lichthuis heeft meerdere chefs in huis die uw event een culinaire beleving van niveau geven. Wij vinden het een uitdaging om met uw wensen aan de slag te gaan en kunnen rekening houden met voorkeuren en eventuele dieetvoorschriften. Wilt u een sterrenchef? Dat kan geregeld worden, bij het Lichthuis is alles mogelijk.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
50%
Score 9
50%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
28-10-2021 15:01:46
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
28-10-2021 15:01:40
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 10 17 27
Aantal Quick Reviews 0 2 0 2
Totaal aantal reviews 0 12 17 29
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,7 9,3 9,5
Gemiddelde score zaal - 9,7 9,5 9,6
Gemiddelde score eten en drinken - 9,6 9,4 9,5
Gemiddelde score boeking - 9,7 9,5 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,7 9,5 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,5 - 9,5
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Zandvoort

Een passende vergaderlocatie zoeken in Zandvoort die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Zandvoort aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een conferentie of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Zandvoort voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Het Lichthuis in Zandvoort

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Zandvoort.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Zandvoort of in de regio Zandvoort of exclusief sturen naar Het Lichthuis? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte evenementenlocaties in (de regio) Zandvoort verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Het Lichthuis de juiste meetinglocatie in Zandvoort?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door gastervaringen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!