Het Arresthuis

Pollartstraat 7 6041 GC Roermond

Reviewscore
9,7
Reviews: 41Sinds april 2011 is Nederland een spectaculaire overnachtingsplek rijker op een historische locatie: de voormalige gevangenis van Roermond. Ooit een plek, waar niemand vrijwillig kwam. Nu het luxe ´Het Arresthuis´, waar iedereen zich met liefde zal laten opsluiten.

Het Arresthuis beschikt over uitgebreide vergaderarrangementen. Ze zijn van toepassing op bijeenkomsten vanaf 1 tot maximaal 26 personen. Naast deze arrangementen zijn er in overleg vele varianten mogelijk, aangepast aan uw wensen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om bij meerdaagse bijeenkomsten de arrangementen te combineren.

Kijk voor meer informatie over onze vergaderzalen op onze website.

$alt
$alt
Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 28
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Industriële locatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Het Arresthuis beschikt over 34 parkeerplaatsen. Deze zijn in basis gereserveerd voor onze overnachtende hotelgasten.
Op basis van beschikbaarheid kan er tijdens uw bijeenkomst/event bij Het Arresthuis geparkeerd worden voor €5,- euro per auto. Voor overnachtende gasten bedraagt dit € 10.00 per auto, per verblijf.


Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,40
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,8 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 14 5 1 21
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 14 5 1 21
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,6 9,0 10 9,6
Gemiddelde score zaal 9,1 9,3 10 9,6
Gemiddelde score eten en drinken 9,7 9,6 10 9,8
Gemiddelde score boeking 9,7 9,6 10 9,8
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,5 9,4 10,0 9,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Roermond

Een zeer geschikte vergaderlocatie zoeken in Roermond die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Roermond aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Roermond voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Het Arresthuis in Roermond

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Roermond.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Roermond of in de regio Roermond of exclusief sturen naar Het Arresthuis? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte meetinglocaties in (de regio) Roermond verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Het Arresthuis de juiste locatie in Roermond?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door reviews als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!