Het Arresthuis

Pollartstraat 7 6041 GC Roermond

Reviewscore
9,6
Reviews: 35Sinds april 2011 is Nederland een spectaculaire overnachtingsplek rijker op een historische locatie: de voormalige gevangenis van Roermond. Ooit een plek, waar niemand vrijwillig kwam. Nu het luxe ´Het Arresthuis´, waar iedereen zich met liefde zal laten opsluiten.

Het Arresthuis beschikt over uitgebreide vergaderarrangementen. Ze zijn van toepassing op bijeenkomsten vanaf 1 tot maximaal 26 personen. Naast deze arrangementen zijn er in overleg vele varianten mogelijk, aangepast aan uw wensen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om bij meerdaagse bijeenkomsten de arrangementen te combineren.

Kijk voor meer informatie over onze vergaderzalen op onze website.

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 28
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Industriële locatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Wanneer u of uw gasten in het hotel verblijven kunt u kosteloos gebruik maken van onze parkeerfaciliteiten.
Indien u niet in het hotel overnacht is parkeren op basis van beschikbaarheid.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,40
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,7 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 7 1 14 34
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 7 1 14 34
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 10 9,6 9,7
Gemiddelde score zaal 9,0 10 9,1 9,3
Gemiddelde score eten en drinken 9,6 10 9,7 9,7
Gemiddelde score boeking 9,6 10 9,7 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 10,0 9,5 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Roermond

Een goed passende vergaderzaal zoeken in Roermond die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Roermond aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een beurs of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Roermond voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Het Arresthuis in Roermond

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Roermond.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Roermond of in de regio Roermond of exclusief sturen naar Het Arresthuis? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Roermond verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Het Arresthuis de juiste venue in Roermond?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door beoordelingen als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!