Grote Kerk Den Haag

Rond de Grote Kerk 12 2513 AM Den Haag

Reviewscore
9,6
Reviews: 4De Grote Kerk Den Haag: de unieke locatie voor jouw evenement
Midden in het historische hart van Den Haag vind je de Grote Kerk Den Haag. Een evenementen locatie die zich perfect leent voor congressen, exposities, culinaire evenementen en festivals. Een locatie die imponeert door zijn grootsheid, maar tegelijkertijd veel warmte en sfeer uitstraalt. Die combinatie maakt dat de Grote Kerk Den Haag al jarenlang de unieke locatie is voor menig evenement. Van bedrijfsfeest tot silent disco en van bierfestival tot feestelijk diner. Al ruim 40 jaar doet onze locatie menig bezoeker even met zijn ogen knipperen bij binnenkomst.

Een zee aan ruimte
De Grote Kerk Den Haag biedt verschillende ruimtes, faciliteiten en mogelijkheden om ook van jouw evenement een ongekend succes te maken. Maar liefst 2200m2 staat er op deze bijzondere locatie tot je beschikking. Een zee aan ruimte dus! En dat biedt ontzettend veel mogelijkheden voor evenementenorganisatoren. De Grote Kerk Den Haag behoort, samen met het Binnenhof, tot de oudste gebouwen van Den Haag. De historische ambiance voel je dan ook direct zodra je over de drempel stapt.


Unieke ambiance
De Grote Kerk Den Haag beschikt over drie verschillende ruimtes die zowel separaat als in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden. De Kerkzaal en het Hoogkoor liggen in elkaars verlengde en zijn gecombineerd heel goed geschikt als één grote evenementenruimte. Maar het Hoogkoor kan ook heel goed op zichzelf staand de sfeervolle en indrukwekkende ruimte zijn voor jouw toekomstige evenement. De prachtige Van Assendelftkapel ligt tegen de kerkzaal aan. Deze chique ruimte met intieme sfeer is met name geschikt voor kleinere gezelschappen voor onder meer vergaderingen, zakenlunches, bijzondere ontvangsten, presentaties, recepties en diners.

Onze deuren staan voor je open!

Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 1.650
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

24/7


Parkeermogelijkheden

Diverse parkeergarages binnen 5 minuten loopafstand. De Grote Kerk bevindt zich in het centrum van Den Haag.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken -
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 3 1 4
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 3 1 4
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,3 10 9,7
Gemiddelde score zaal - 9,0 10 9,6
Gemiddelde score eten en drinken - 8,5 10 9,4
Gemiddelde score boeking - 9,0 10 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,0 10,0 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Den Haag

Een passende vergaderlocatie zoeken in Den Haag die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Den Haag aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een evenement of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Den Haag voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Grote Kerk Den Haag in Den Haag

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Den Haag.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Den Haag of in de regio Den Haag of exclusief sturen naar Grote Kerk Den Haag? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte venues in (de regio) Den Haag verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Grote Kerk Den Haag de juiste meetinglocatie in Den Haag?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door reviews als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!