Golden Tulip Keyser Breda

Keizerstraat 5 4811 HL Breda

Reviewscore
9,1
Reviews: 24Welkom bij Golden Tulip Keyser Breda: uw favoriete locatie voor vergaderingen en evenementen.

Bij Golden Tulip Keyser Breda begrijpen we het belang van een goed uitgevoerde vergadering of evenement.
Of u nu een zakelijke bijeenkomst, een teambuilding of een training organiseert, ons hotel is de perfecte optie om van uw gelegenheid een doorslaand succes te maken.

Onze veelzijdige vergaderzalen zijn ontworpen voor een breed scala aan bijeenkomsten, van intieme bestuursvergaderingen tot grotere bijeenkomsten en trainingen.
Met in totaal 460 vierkante meter flexibele ruimtes kunnen we evenementen van verschillende groottes organiseren.
Ons team staat klaar om u te helpen bij het vlekkeloos plannen en uitvoeren van uw evenement.

Verder zijn onze zalen voorzien van state-of-the-art audiovisuele apparatuur denk aan audio connecten via bluetooth en beamers, welke u via een dongel aan kunt sturen.
Ook is het mogelijk om in onze boardrooms de fysieke en virtuele wereld naadloos te laten samenvloeien middels onze Hybride vergaderapparatuur.

Onze bar en restaurant Orange bevindt zich op de begane grond in het hotel waar je heerlijk kunt borrelen of dineren.
In de zomer beschikt het hotel over een buitenterras waar je kunt genieten van het mooie Bredase weer, perfect voor een buitenlunch of in de avond een barbecue met een borrel.

Om uw visie tot leven te brengen zal ons salesteam nauw met u samenwerken om alle details af te handelen en uw evenement tot een succes te maken.
Op de dag van het evenement zelf wordt u door de contactpersoon van deze dag ontvangen en spreekt u de planning nog een keer door.
Tussen de middag zal onze chefkok een verse en diverse lunch presenteren zodat de deelnemers helemaal opgeladen aan het tweede deel van de dag beginnen.

Golden Tulip Keyser Breda is gunstig gelegen in het hart van Breda, waardoor het zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar is.
Parkeren kan eenvoudig nabij het hotel op verschillende publieke parkeerplaatsen op loopafstand.
Het hotel ligt ook nabij diverse lokale bezienswaardigheden, restaurants en de winkelstraat.

Wanneer u Golden Tulip Keyser Breda boekt als uw vergader- en evenementen locatie, kiest u voor een partner die er alles aan doet om uw evenement onvergetelijk te maken.
Neem vandaag nog contact op met ons team om uw wensen te bespreken.

Ervaar de uitzonderlijke, familiaire en gastvrije service die alleen Golden Tulip Keyser Breda kan bieden.
We kijken ernaar uit om uw volgende evenement te organiseren en blijvende herinneringen te creëren.

$alt
Aantal zalen 10
Basisprijs (4 u/10 p) € 290,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 400
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Ons hotel is 24 uur per dag geopend. Ons restaurant is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag van 08.00 uur tot 22.00 uur, op zondag van 08.00 uur tot 12.00 uur.
Op zondag serveren wij geen lunch & diner. Onze bar is van maandag tot en met zaterdag geopend tot 24.00 uur en op zondag tot 23.00 uur.


Parkeermogelijkheden

Parkeergarage Chassé parking ligt achter ons hotel op 3 minuten loopafstand

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,2 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 3 8 13
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 3 8 13
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,7 8,7 9,1
Gemiddelde score zaal - 9,3 8,8 8,9
Gemiddelde score eten en drinken - 9,7 8,9 9,2
Gemiddelde score boeking - 10 8,5 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,7 8,7 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Breda

Een goed passende meetinglocatie zoeken in Breda die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Breda aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Breda voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Golden Tulip Keyser Breda in Breda

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Breda.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Breda of in de regio Breda of exclusief sturen naar Golden Tulip Keyser Breda? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte venues in (de regio) Breda verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Golden Tulip Keyser Breda de juiste venue in Breda?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door ervaringen als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!