Golden Tulip Hotel Central

Burgemeester Loeffplein 98 5211 RX Den Bosch

Reviewscore
8,6
Reviews: 176



Met een uitnodigende mix van comfortabele accommodaties en moderne faciliteiten, is Golden Tulip Hotel Central een perfecte omgeving voor zakelijke overnachtingen en evenementen in het bruisende 's-Hertogenbosch.

Elke zakelijke bijeenkomst wordt moeiteloos gefaciliteerd. Met 12 goed geventileerde zalen, uitgerust met state-of-the-art audiovisuele apparatuur en razendsnelle wifi, is het de ideale locatie voor alles, van vergaderingen en workshops tot grootschalige evenementen. De mogelijkheid om lokale lekkernijen te proeven voegt een uniek tintje toe aan koffiepauzes en diners, terwijl de comfortabele kamers en uitgebreide voorzieningen zorgen voor een ontspannen verblijf na een drukke dag.

Voor degenen die op zoek zijn naar een exclusieve ervaring, biedt het Penthouse Central een ongeëvenaard niveau van luxe en comfort. Met een adembenemend uitzicht over het middeleeuwse marktplein en het hart van de stad, biedt het penthouse een ruime en intieme omgeving voor vergaderingen of een ontspannen verblijf. Met moderne voorzieningen, zoals gratis wifi en airconditioning, en een oogstrelend design, straalt het penthouse warmte en comfort uit, waardoor elke gast zich thuis voelt.

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst in het Golden Tulip Hotel Central of een exclusief verblijf in het Penthouse Central, beide locaties beloven een perfecte combinatie van efficiëntie, comfort en gastvrijheid, waardoor elk verblijf of evenement een succes wordt.



$alt
$alt
Aantal zalen 12
Basisprijs (4 u/10 p) € 350,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 350
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 06:59
Dinsdag 07:00 - 06:59
Woensdag 07:00 - 06:59
Donderdag 07:00 - 06:59
Vrijdag 07:00 - 06:59
Zaterdag 07:00 - 06:59
Zondag 07:00 - 06:59

Golden Tulip Hotel Central is 24 uur per dag geopend (365 dagen per jaar) Nachtportier aanwezig!


Parkeermogelijkheden

BEREIKBAARHEID
Door onze centrale ligging zijn we echt heel makkelijk bereikbaar. Uw auto parkeert u tegen gereduceerd tarief in de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug tegenover het hotel. Uw trein stopt op ’s-Hertogenbosch Centraal van waar u in 7 minuten naar onze receptie wandelt. Mogelijkheid om uw elektrische auto en/of fiets op te laden is aanwezig

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,50
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,6 beoordeeld

CULINAIR
In het Golden Tulip Hotel Central vind je de gezellige Brasserie Cé, met een prachtig uitzicht over het bekende marktplein. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Cé, waar eten en drinken worden geserveerd dat perfect past bij ieders smaak als het seizoen. Alles wordt vers bereid door de chef en zijn keukenteam, bij voorkeur met lokale producten uit het mooie Brabant, passend bij de tijd van het jaar. Van klassiekers tot moderne (vegetarische) gerechten.

14-EEUWSE GEWELVENKELDER DE HOOFDWACHT
In de bijzondere 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht heeft interieurarchitect Feran Thomassen duurzame, hoogwaardige materialen zoals zwart marmer gecombineerd met klassieke elementen, zoals een knipoog naar de oude St. Janskerk, en moderne technieken en Live Cooking buffetten. Deze unieke ruimte is nu beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, sfeervolle recepties, culinaire diners en is tevens een officiële trouwlocatie voor een bijzondere bruiloft.

De inspirerende omgeving biedt tal van mogelijkheden voor zowel actieve als ontspannende activiteiten. Leer bijvoorbeeld de geheimen van de Bossche Bollen kennen tijdens een workshop in de zaal, of maak na een lange dag vergaderen een ontspannen vaartocht door én onder de stad van Jheronimus Bosch. Combineer het nuttige met het aangename en ‘Geniet op zijn Bosch’.

Het team kijkt graag naar een aanbod dat naadloos aansluit op de meest uitdagende event wensen en budgetten.


Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
50%
Score 9
30%
Score 8
10%
Score 7
10%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
22-02-2024 13:04:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-02-2024 09:53:20
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-02-2020 14:14:46
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-02-2020 14:12:56
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
12-02-2020 14:11:50
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
03-02-2020 12:00:35
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
03-02-2020 12:00:32
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
03-02-2020 12:00:27
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-10-2019 11:42:33
Quick reviewscore
7
Beoordeeld op
16-05-2019 14:45:06
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 20 14 4 52
Aantal Quick Reviews 0 0 2 2
Totaal aantal reviews 20 14 4 54
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,9 9,3 9,0 9,1
Gemiddelde score zaal 8,4 8,0 7,3 7,9
Gemiddelde score eten en drinken 8,8 8,7 8,5 8,6
Gemiddelde score boeking 9,1 9,0 8,0 8,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,8 8,7 8,2 8,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - 9,0 9,0
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Den Bosch

Een passende meetinglocatie zoeken in Den Bosch die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Den Bosch aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een event of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Den Bosch voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Den Bosch.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Den Bosch of in de regio Den Bosch of exclusief sturen naar Golden Tulip Hotel Central? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende venues in (de regio) Den Bosch verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Golden Tulip Hotel Central de juiste meetinglocatie in Den Bosch?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door gastervaringen als management assistenten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!