Golden Tulip Hotel Central

Burgemeester Loeffplein 98 5211 RX Den Bosch

Reviewscore
8,9
Reviews: 136Dit is geen hotel, dit is thuiskomen. In een bad vol Brabant op z’n best. Waar alles en iedereen er is om het je naar de zin te maken. Vanaf het allereerste welkom tot het laatste tot ziens. Hier verblijf je niet, hier logeer je. Bij de familie Rademaker. In hartje ’s-Hertogenbosch. Hoe centraal wil je het hebben? Wij zien u graag

Of u ons nu voor korte of langere tijd bezoekt, als toerist of als zakelijk reiziger, voor een bruiloft of een training, wij zien u graag. Met alle soorten van genoegen. Van de fijnste, state of the art uitgeruste kamers en zalen tot onze niet te versmaden brasserie Cé.

MEETINGS, CONGRESSEN & EVENTS
Vanzelfsprekend zijn de vergaderfaciliteiten up to date en voorzien van de laatste technische hulpmiddelen. Interactieve schermen inclusief Apple TV, een geheel nieuw geluidssysteem, gratis Wi-Fi, airconditioning en optimale geluidsisolatie. Daarnaast beschikt elke zaal over een speciaal duurzaam lichtplan met led verlichting. Deze duurzame led verlichting is door de gasten zelf in te stellen in diverse standen en kleuren om de gewenste vergadersfeer te creëren.

OVERNACHTEN
Alle 126 hotelkamers zijn rookvrij en van alle moderne gemakken voorzien, zoals airconditioning en gratis gebruik van Wireless Internet. Het hotel beschikt over diverse kamertypes; variërend van eenpersoonskamer tot luxueuze suites. Er is voor ieder wat wils, uiteraard altijd op basis van beschikbaarheid.

Het gloednieuwe Penthouse Central is adembenemend. De luxe suite is ongekend groot (150m²) en heeft een prachtig panoramisch uitzicht over het middeleeuwse marktplein en hartje centrum 's-Hertogenbosch. Het privé dakterras (60 m²) is ruim en tegelijk ook intiem. Het luxe penthouse is met oog voor detail ontworpen en straalt warmte en comfort uit. De exclusieve luxe is in alles voelbaar.

RESERVEREN EN/OF INFORMATIE
Voor vragen, informatie en/of een rondleiding, bel of mail ons. Wij gaan graag voor u aan de slag!


Aantal zalen 12
Basisprijs (4 u/10 p) € 350,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 350
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 07:00 - 06:59
Dinsdag 07:00 - 06:59
Woensdag 07:00 - 06:59
Donderdag 07:00 - 06:59
Vrijdag 07:00 - 06:59
Zaterdag 07:00 - 06:59
Zondag 07:00 - 06:59

Golden Tulip Hotel Central is 24 uur per dag geopend (365 dagen per jaar) Nachtportier aanwezig!


Parkeermogelijkheden

BEREIKBAARHEID
Door onze centrale ligging zijn we echt heel makkelijk bereikbaar. Uw auto parkeert u tegen gereduceerd tarief in de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug tegenover het hotel. Uw trein stopt op ’s-Hertogenbosch Centraal van waar u in 7 minuten naar onze receptie wandelt. Mogelijkheid om uw elektrische auto en/of fiets op te laden is aanwezig

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,80
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

CULINAIR
Golden Tulip Hotel Central beschikt over een gezellige Brasserie, Cé, met prachtig uitzicht over het middeleeuwse marktplein. Het u naar de zin maken, daar houden ze van bij Cé. Met eten en drinken waar u en het seizoen zich het lekkerst bij voelen. Dus wordt alles door de chef en zijn keukenteam vers bereid, als het even kan met producten uit ons mooie Brabant. Passend bij de tijd van het jaar.

14-EEUWSE GEWELVENKELDER DE HOOFDWACHT
In de prachtige 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht heeft interieurarchitect Feran Thomassen duurzame, hoogwaardige materialen als zwart marmer gecombineerd met klassieke elementen zoals een verwijzing naar de oude St. Janskerk en moderne technieken zoals LED verlichting en Live Cooking. Deze unieke ruimte is nu inzetbaar voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, sfeervolle recepties, culinaire diners en is een officiële trouwlocatie voor een bijzondere bruiloft.

De inspirerende omgeving biedt voldoende mogelijkheden voor actieve- en ontspannende activiteiten. Leer de geheimen kennen tijdens een Bossche Bollen workshop of stap na een lange dag vergaderen eens in een bootje voor een vaartocht door én onder stad van Jheronimus Bosch. Combineer het nuttige met het aangename en ‘Geniet op zijn Bosch’. Graag kijkt het team samen met u naar een aanbod dat past binnen uw programma.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
50%
Score 9
37%
Score 8
Score 7
12%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-02-2020 14:14:46
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-02-2020 14:12:56
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
12-02-2020 14:11:50
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
03-02-2020 12:00:35
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
03-02-2020 12:00:32
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
03-02-2020 12:00:27
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-10-2019 11:42:33
Quick reviewscore
7
Beoordeeld op
16-05-2019 14:45:06
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 8 14 0 59
Aantal Quick Reviews 6 0 0 8
Totaal aantal reviews 14 14 0 67
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,9 9,2 - 9,1
Gemiddelde score zaal 8,2 8,8 - 8,5
Gemiddelde score eten en drinken 8,9 8,9 - 8,8
Gemiddelde score boeking 9,5 9,2 - 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 9,0 - 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,5 - - 9,2
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige venue voor je meeting in Den Bosch

Een goed bruikbare vergaderlocatie zoeken in Den Bosch die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Den Bosch aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkborrel of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Den Bosch voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Den Bosch.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Den Bosch of in de regio Den Bosch of exclusief sturen naar Golden Tulip Hotel Central? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte venues in (de regio) Den Bosch verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Golden Tulip Hotel Central de juiste locatie in Den Bosch?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door beoordelingen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!