geWoonboot

NDSM plein 104 1033 WB Amsterdam

Reviewscore
9,2
Reviews: 283



De geWoonboot een unieke en zelfvoorzienende locatie bij de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.
Bedrijven kunnen ruimte op de boot boeken als workshop-, brainstorm-, kennis-, vergader- en trainingslocatie.

De geWoonboot voorziet zelf in haar energiebehoefte en zuivert haar eigen afvalwater. De bedrijfsvoering aan boord is zoveel mogelijk gericht op duurzaamheid. Joan Kramer en Jan Huisman zijn de eigenaren van de boot die verankerd ligt aan de innovatieve en creatieve NDSM-werf in Amsterdam.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 500,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 30
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Woonhuis, Industriële locatie, Buitenlocatie, Partyschip & rederij

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 23:00
Zondag 08:00 - 23:00

De boot kan worden gereserveerd tussen 8.00u-23.00u en is alleen geopend op afspraak.


Parkeermogelijkheden

Voor de deur is het betaald parkeren €1,30 per uur. Op 5 minuten loopafstand is het gratis parkeren. Check onze site voor de parkeerinformatie en navigatie en routebeschrijving.

Sociale media




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

Wij betrekken onze catering van externe partijen in Amsterdam Noord en van onze buren restaurants op de NDSM-werf

Onze lunch komt voornamelijk van leveranciers die ook bezig zijn met (sociale) duurzaamheid. Alles wat we serveren is voornamelijk erg smaakvol, ziet er mooi en lekker uit, is voedzaam, gevarieerd en gezond met respect voor natuur en mens.

Bijvoorbeeld:
" Restaurant Freud" biedt heerlijke lunch en geeft ook werk aan mensen met een psychiatrische achtergrond om ze aan passend werkt te helpen.

" Iambe" levert ons overheerlijke koekjes van de biologische bakkerij waar mensen werken met een verstandelijke beperking.

Kom gerust proeven!

Een bewerking voorstellen

Feedback

 BCD Travel namens Nuon
 Gwen Robers - Senior Project Leader
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  19-01-2015

Het was echt super!! Geweldige service, zeer goede kwaliteit van alles. Ze willen er zeker nog een keer terug

Gwen Robers – Senior Project Leader
BCD Travel namens Nuon

  Stichting NDSM-werf
 Anne Marie Hoogland, Directeur
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  22-01-2014

“De geWoonboot is fantastisch voor onGewone ontmoetingen.”

 Amsterdam Airport Schiphol
 Patricia Louridtz – de Boer, Manager Aviation Marketing Communicatie
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  13-12-2013

“Wij hebben op de GeWoonboot een hele bijzondere teamdag gehad. De locatie geeft een vrij gevoel wat maakt dat je echt weg bent van kantoor. Dit geeft ruimte om samen na te denken over de dingen waar je in je dagelijkse werk niet aan toe komt. Joan & Jan hebben de hele dag gezorgd voor heerlijke koffie, smoothies, salades en soep. Alles zelf en met heel veel aandacht bereid en dat maakt een verschil. We hebben de dag afgesloten door met bijbehorende sloep en schipper Jan door de grachten te varen met verse happen en lekkere wijn. Kortom, een absolute aanrader.”

 Amsterdams Steunpunt Wonen
 Aleida Verheus, Adviseur energie & duurzaamheid
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  08-07-2014

Wij waren naar de GeWoonboot gekomen om een middag lang te werken aan “green deals voor huurdersorganisaties”. De locatie was op 2 manieren zeer inspirerend: enerzijds waren we helemaal los van de stad, omgeven door licht, lucht en water. En anderzijds was het interieur, de sfeer, de catering en de ontvangst heel aangenaam. Wat een plezierige plek! Het was een vruchtbare middag, mede dankzij dit fijne verblijf.

 Sonos Europe
 Rick Hulford
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  13-06-2014

The boat was great. Nice meeting area, relaxed feel. Easy to step outside for fresh air. Food fresh and delightful.

 Gemeente Amsterdam, ProjectManagement Bureau
 Henk van Veldhuizen en Monique Soe-Agnie
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  25-04-2014

Wij waren in april te gast op de geWoonboot voor een bijeenkomst over Amsterdamse projecten en voelden ons meteen thuis. De plaats van de boot en het fantastische uitzicht zorgden haast vanzelf voor creatieve ideeën en we waren onder de indruk van het concept van de boot. Zo laat je in de praktijk zien dat dat duurzaamheid geen sprookje is. Overbodig te zeggen dat verder alles aanwezig was om een bijeenkomst met 20 mensen tot een succes te maken. We komen dus zeker terug.

 DutchSpirit, Directeur/eigenaar
 Erik Toenhake
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  03-06-2014

Hartelijk dank voor de warme ontvangst en de geweldige verzorging op de geWoonboot van afgelopen maandag. Een heerlijke avond op een bijzondere locatie onder perfecte omstandigheden. Heerlijk!

 Kempen & Co. Responsible Investment KCM
 Marieke de Leede
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  25-05-2014

We hebben een geweldige middag gehad op de geWoonboot! Met een team van Kempen Capital Management hebben we gebrainstormd over de toekomst van verantwoord beleggen. Bij zo’n onderwerp past een duurzame locatie. Fantastisch dus om deze middag op een inspirerende locatie als de geWoonboot te houden. Het heerlijke, verse, en biologische eten maakte de middag compleet. Of je van duurzaam houdt of niet, sowieso een top locatie!

 Apenkooi. Events, Marketing & Brand Activation
 Kiki Calis
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  23-03-2014

Heel leuk om eens op de geWoonboot te zijn. We vonden het een hele relaxte plek en voelden ons erg welkom. Erg hing een goeie sfeer! Leuk om te horen waar de geWoonboot voor staat en mooie vooruitstrevende systemen waarmee gewerkt wordt. + onwijs lekkere koffie, een super uitzicht en af en toe een kabbelend golfje, ik wil er wonen!

Scoreverdeling

Score 10
100%
Score 9
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
31-01-2020 15:37:05
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 45 18 0 282
Aantal Quick Reviews 0 1 0 1
Totaal aantal reviews 45 19 0 283
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,3 9,4 - 9,2
Gemiddelde score zaal 9,1 9,2 - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 9,1 9,3 - 9,1
Gemiddelde score boeking 9,3 9,3 - 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,2 9,3 - 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 10,0 - 10,0
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,2
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Amsterdam

Een passende meetingspace zoeken in Amsterdam die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Amsterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Amsterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

geWoonboot in Amsterdam

Je bent op de pagina gekomen van geWoonboot. We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Amsterdam.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amsterdam of in de regio Amsterdam. Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte venues in (de regio) Amsterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is geWoonboot de juiste locatie in Amsterdam?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door ervaringen als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!