GetTheLaughFlow

Schrijf review
Reviewscore
8,8
Reviews: 123

GetTheLaughFlow organiseert voor jou een workshop met een lach, van 20 minuten tot een dagdeel. Van een lachworkshop, quiz over humor, mopperworkshop (met een knipoog ;)), tot improvisatietheater. De kern van ons aanbod is dat je met humor en speelsheid verbinding zoekt met elkaar. Perfect voor een teambuildingsdag, heidag, congres, beurs, vergadering en zo voort!

Voor al onze workshops geldt
- Versterkt teambuilding
- Geeft energie
- Vergroot creativiteit
- Verbetert communicatie

Samen lachen werkt verbindend en energiek. Met zijn allen even de stap uit de comfortzone zetten, maakt dat je samen een mooie ervaring kan delen. Tijdens de lachworkshop leren we de deelnemers te lachen zonder reden. Want dat kan, is lekker en gezond, en verhoogd de productiviteit op de werkvloer!

Samen mopperen kan best lekker zijn. Het doel van deze workshop is om frustraties en irritaties de wereld uit te helpen en deze om te zetten naar iets positiefs. We gebruiken ook hier de lach als instrument!

Samen improviseren brengt hilarische momenten met zich mee. Het vergroot de creativiteit en stimuleert samenwerken en accepteren zoals dingen komen.

Naast een lach zonder reden bieden we ook de quiz over humor aan. We testen de kennis van de deelnemers en je strijd voor de overwinning, maar bovenal gaat het om de lol en gezelligheid!
Wij verzorgen de workshop op locatie of we kunnen een leuke locatie voor jullie organiseren.

Openingstijden

Wij organiseren de workshops op aanvraag, 7 dagen in de week 24 uur per dag!


Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

 Ferry Visser
 Achmea
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  31-03-2015

Wij hebben een intensieve lachworkshop met ons team gevolgd bij Bente Adriaens. Wat een ervaring. Intensief, maar vooral “ wat ontzettend leuk “ was de veel gehoorde reactie na afloop.
Ons thema van de teamdag was: met een goed gevoel afscheid nemen van elkaar, dit in verband met een verandering binnen onze organisatie. Bente heeft dat met de lachworkshop absoluut weten te bereiken.

 Renee Kuzee
 Gemeente Krimpenerwaard
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  08-12-2015

Na aanvankelijk een wat aarzelende opstelling door de deelnemers, brak het ijs al snel en liet men zich gaan. Juist het feit dat de deelnemers uit hun comfortzone moesten komen maakte het een bijzondere ervaring. Al vrij snel werden de eerste lachjes zichtbaar en hoorbaar om vervolgens tot een ware lachclimax te komen. Elkaar op deze wijze in actie te zien, buiten de vertrouwde omgeving van het werk, was erg leuk. Mede dankzij jouw bevlogenheid en drive werd het een onvergetelijke belevenis waarvoor reuze bedankt!

 Danielle
 Mooi PR
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  04-06-2014

Bente is een bijzondere jonge dame die met haar open houding en frisse voorkomen een aanwinst is voor je event. Ze daagt je op een ongedwongen manier uit om uit je comfort zone te komen. Super lachen! ;-)

 Daphne de Bruin
 De Vrijstaat
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  12-06-2014

"De lachworkshop die Bente voor ons team heeft verzorgd was een groot succes.
Ze weet een ontspannen sfeer te creëren waardoor iedereen zich makkelijk aan het lachen kan overgeven.
We hebben een uur lang veel plezier met elkaar gehad en de positieve vibe bleef nog lang na gonzen.
Ik ben overtuigd; lachen brengt je lijf en je geest samen en brengt veel vrolijkheid in je organisatie."

 Susanne Papot
 
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  31-10-2015

"De lachworkshop van GetTheLaughFlow was een zeer groot succes! Bente weet met haar enthousiasme en innemende persoonlijkheid meteen het vertrouwen van de groep te winnen. Binnen een zeer ontspannen setting wordt de workshop vakkundig opgebouwd. Dit leidt tot een combinatie van grote hilariteit en pure mindfullness! Zeker een aanrader!"

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 22 19 0 62
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 22 19 0 62
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 8,8 - 8,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een fotograaf of standbouwer? Op MeetingReview vind je meer dan fijne locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van fotograaf tot standbouwer: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer goed bruikbare meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele evenementenlocaties en diensten vinden voor een bedrijfsfeest of een meeting en één-op-één mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij GetTheLaughFlow in Utrecht. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed bruikbare meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele evenementenlocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de decorateur of videorapportage?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om GetTheLaughFlow in Utrecht of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door reviews als management assistenten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een videorapportage of crowd controller? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve beoordeling is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest goed passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke videorapportage of cateraar je wil? Laat de evenementenlocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste videorapportage of cateraar voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!