Gaetana Ferla - Presentator | Dagvoorzitter | Moderator | Interviewer

Schrijf review
Reviewscore
9,2
Reviews: 22

Mijn naam is Gaetana Ferla en ik werk als presentator, dagvoorzitter en moderator. Een mix van Hollandse nuchterheid en Italiaanse passie. Met mijn achtergrond in journalistiek en communicatie beschik ik over tal van vaardigheden die ik goed en snel kan toepassen op het podium. Interviewen? Geen probleem! Een tekst schrijven op voorhand? Doe ik voor je! Improviseren on the spot? Yes! Daarnaast ben ik nieuwsgierig van aard, enthousiast, flexibel, neem ik het initiatief, maar laat ik de gasten schitteren en heb ik een brede maatschappelijke kennis.

Ik ben te boeken voor allerlei soort evenementen (ik ben dol op de variatie!); van festivals tot bijeenkomsten en van kick-offs tot congressen. Op voorhand denk ik graag met je mee over de invulling van jouw evenement. Ook heb ik ervaring in tekstschrijven, interviewen, online communicatie en creatieve content bedenken.

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

 Janet Veenstra
 Interim communicatieadviseur gemeente Zwolle
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  : 

Vanuit het project Spoorzone Zwolle schakelden wij Gaetana regelmatig in als moderator. En dat is niet voor niets, want ze doet dit erg goed! Laagdrempelig, nieuwsgierig en altijd met de juiste toon. Of haar gesprekspartners en/of het publiek nu bestaan uit bestuurders, bewoners of kleine kinderen: Gaetana past zich moeiteloos aan. Ze is deskundig, betrouwbaar, improviseert waar nodig en breekt het spreekwoordelijke ijs. Haar gedegen voorbereiding, pro-activiteit en intrinsieke motivatie om écht contact te maken, zorgen ervoor dat bijeenkomsten soepel verlopen en resultaat opleveren. Daardoor kunnen we als project elke keer weer een mooie stap vooruit zetten.

 Gooitske Zijlstra
 Aanjager, waar(de)maker en business developer bij Gooitz
 Zakenpartner
Bron  :  Email
Datum  : 

Sinds 2017 werk ik met veel plezier samen met Gaetana. Als onderdeel van het redactieteam van Club Cele presenteert zij elke vierde dinsdag van de maand VPRO Tegenlicht. Daarnaast werken we op meerdere momenten samen. Vooraf is ze als redactielid betrokken bij het het samenstellen van het programma en weet te inspireren en aan te vullen met interessante informatie. Het ontzettend goed voorbereid zijn staat bij haar als een paal boven water, daarmee kan ze zowel kritisch, begripvol en uitdagend voor het gesprek zijn. Dat waardeer ik niet alleen, dat waarderen onze gasten en publiek ook en daarmee wordt ons programma van waarde.

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 6 4 1 14
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 6 4 1 14
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,2 9,8 9,0 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een goed bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een eventplanner of entertainment? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van eventplanner tot entertainment: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer passende meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een netwerkevent of een meeting en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Gaetana Ferla - Presentator | Dagvoorzitter | Moderator | Interviewer in Zwolle. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed bruikbare venue voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele evenementenlocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de venue is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de registratiesysteem of promotor?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Gaetana Ferla - Presentator | Dagvoorzitter | Moderator | Interviewer in Zwolle of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door ervaringen als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed over een DJ of event website? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve review is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke fotograaf of registratiesysteem je wil? Laat de venue die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste fotograaf of registratiesysteem voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!