Fort bij Nigtevecht - Knakenfort

Velterslaan 1 1391 HV Abcoude

Reviewscore
9,6
Reviews: 12Fort bij Nigtevecht staat synoniem voor rust, ruimte, comfort en beleving. Deze unieke vergader locatie combineert de uitstraling en traditie van vroeger met eigentijdse elementen.

Voor uw vergadering, brainstorm of workshop hebben wij verschillende sfeervolle vergaderruimtes beschikbaar. de gezellig ingerichte bar doet dienst als ontvangstruimte. U wordt persoonlijk verwelkomd op de vergaderlocatie met een heerlijk kopje koffie, alvorens u plaatsneemt in één van de bijzondere vergaderruimtes.

In beide vleugels van het fort bevindt zich een vergaderruimte. Beide vergaderruimtes bestaan uit twee naast elkaar gelegen gewelven binnendoor met elkaar verbonden, handig als break out of voor een wisseling van setting.

Fort bij Nigtevecht bevindt zich in een prachtige en landelijke omgeving op 10 minuten rijden van station Abcoude en parkeren is gratis.

$alt
Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Nee
Minimale capaciteit 3
Maximale capaciteit 12
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Parkeermogelijkheden

Parkeren is gratis bij het Knakenfort en is op 10 minuten afstand van Station Abcoude.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,7 beoordeeld

Wilt u uw vergadering of brainstorm combineren met een lunch of diner? Dat kan! Al het eten wordt vers bereid en geleverd door Xiom Food & Events.

Ook voor een zakelijke borrel zonder vergadering kunt u bij ons terecht. Hiervoor is de centrale bar of de grotere middenruimte zeer geschikt.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 10 2 12
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 10 2 12
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,7 9,2 9,4
Gemiddelde score zaal - 9,4 9,6 9,5
Gemiddelde score eten en drinken - 9,8 9,6 9,7
Gemiddelde score boeking - 9,7 9,6 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,7 9,5 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Abcoude

Een passende meetinglocatie zoeken in Abcoude die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Abcoude aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Abcoude voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fort bij Nigtevecht - Knakenfort in Abcoude

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Abcoude.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Abcoude of in de regio Abcoude of exclusief sturen naar Fort bij Nigtevecht - Knakenfort? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte evenementenlocaties in (de regio) Abcoude verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fort bij Nigtevecht - Knakenfort de juiste venue in Abcoude?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!