Flonk Hotel Groningen Zuid

Laan Corpus den Hoorn 300 9728 JT Groningen

Reviewscore
9,2
Reviews: 104Op het snijpunt van A7 en A28, maar toch direct in het natuurgebied én aan het water, ligt Flonk Hotel Groningen Zuid. In het hotel bevinden zich twaalf vergaderzalen voor diverse doeleinden. Een Private Dining met overdekt privé terras, waar naast besloten diners ook een pubquiz georganiseerd kan worden. Het Auditorium leent zich uitstekend als plenaire zaal voor 200 personen en er zijn zalen in variërende grootte voor meetings, cursussen of een teamoverleg. Brainstormen, een hei-sessie of een MT-overleg past goed in de boardroom. Deze zaal ligt op de zevende (en hoogste) etage van het hotel met prachtig uitzicht naar natuurgebied Hoornsemeer.

De 131 hotelkamers bieden u alles wat u van een modern hotel kunt verwachten. De tweepersoonskamers zijn in 2020 gerenoveerd en bevatten precies wat u nodig heeft, terwijl de Comfort Deluxe heerlijk luxe zijn. In november 2022 heeft het hotel zes nieuwe hotelkamers verbouwd. Het hotel biedt fietsverhuur aan en heeft een binnen zwembad met uitzicht naar de tuin. Parkeren is gratis en elektrische laadpalen zijn beschikbaar.

$alt
$alt
Aantal zalen 12
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Nee
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 220
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Strandpaviljoen, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Kantoor, Buitenlocatie, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Altijd geopend.


Parkeermogelijkheden

Bij Flonk Hotel Groningen Zuid kunt u gratis parkeren. Er zijn elektrische oplaadpunten aanwezig.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,9 beoordeeld

In Flonk Hotel Groningen Zuid is Restaurant Meerwold gevestigd. Het (verwarmde) terras ligt direct aan het water en geeft een prachtig uitzicht over het Hoornsemeer, de tuin en de omgeving. Het restaurant is ook bereikbaar vanaf het water, boten worden aangemeerd aan de steiger en er zijn elektrische sloepen voor de verhuur. Onze chef en zijn brigade koken Frans-klassiek, met een moderne twist van nieuwe bereidingswijzen en een creatieve manier van presenteren. Wilt u lunchen, dineren of borrelen met een geselecteerd gezelschap in uw eigen ruimte met overdekt privé terras? Dat is mogelijk in onze sfeervolle Private Dining. De ruimte is geschikt voor maximaal 26 personen.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner van 06.30 tot 21.00 uur. De hotelbar is dagelijks geopend tot 22.00 uur.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Geurt Volkers
 Noorderlijk Grondbezit
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  13-09-2021

Over het geheel zijn wij tevreden. Er zijn een paar aandachtspunten:
• ontvangst: het is aan te bevelen om tussen 5 en 6 de binnenkomende gasten te verwelkomen en naar de zithoek te verwijzen waar een drankje genuttigd kan worden. Een volgende keer moeten wij afspreken wie dat doet: jullie of wij.
• de eetzaal werd mede door de opstelling als ongezellig ervaren. De ruimte van vorig jaar werd positiever gewaardeerd.
• vergaderzaal: prima in orde.
• nazit: prima in orde.

 Roel Borgman
 SNN, Teamleider
 Zakenpartner
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  02-07-2020

We zijn erg tevreden. Bijeenkomst verliep prima en was ihkv Corona prima te doen op deze manier.

 Anoniem
 Universiteit
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  28-02-2019

Het personeel dacht goed mee. Er is goed rekening gehouden met alle dieetwensen. Daarnaast wouden wij stipt om 17 uur eten. Om 17 uur kwam iemand bij ons langs om aan te geven dat het eten klaar stond, keurig! Hierdoor konden wij op tijd volgens planning eten en het was fijn dat iemand ons even kwam ophalen. Tijdens de pauze hebben wij een stukje om het hotel gewandeld, de natuurrijke omgeving leent zich hier uitstekend voor. Kort om, positieve ervaring.

 Trainer
 RDW
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  07-03-2019

Goede locatie, goed eten en fijne service door Gijs. We werden fijn ontvangen door hem in de zaal, hij was bereid mee te denken en extra dingen te doen.

Scoreverdeling

Score 10
91%
Score 9
8%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 14:02:42
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 14:02:34
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 14:02:26
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 14:02:16
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 14:00:09
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 13:58:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 13:58:46
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-07-2020 16:05:14
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-06-2020 09:50:57
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-02-2020 10:58:46
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
05-02-2020 10:55:24
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-02-2020 10:52:35
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 15 6 0 41
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 15 6 0 41
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,1 9,5 - 9,3
Gemiddelde score zaal 8,3 9,5 - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 8,4 9,3 - 8,9
Gemiddelde score boeking 9,1 9,8 - 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,7 9,5 - 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Groningen

Een geschikte meetingspace zoeken in Groningen die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Groningen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Groningen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Flonk Hotel Groningen Zuid in Groningen

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Groningen.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Groningen of in de regio Groningen of exclusief sturen naar Flonk Hotel Groningen Zuid? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende locaties in (de regio) Groningen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Flonk Hotel Groningen Zuid de juiste evenementenlocatie in Groningen?

Heb je een mooie locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door gastervaringen als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!