Flint theater, evenementen en congressen

Coninckstraat 60 3811 WK Amersfoort

Reviewscore
8,9
Reviews: 81



Flint is de ideale locatie voor een succesvol evenement in theatrale stijl. Groot of klein, met meerdere zalen of juist een intieme sfeer: in Flint vindt u elke gewenste uitstraling. Ons team van experts staat klaar om de organisatie feilloos te laten verlopen. Daag ons uit en transformeer Flint naar hartelust, want vandaag is het úw podium!

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende tv-opname of live registratie? Wat dacht u van een prachtige theaterzaal met rode pluche stoelen en vele lichtjes als decor? Of juist een black box waarin u de vrije hand heeft qua inrichting en uitstraling? Of het nu gaat om een talkshow, een interview of productpresentie, het is allemaal mogelijk in Flint theater in Amersfoort. Want wist u dat Flint een hele rijke televisiehistorie heeft?

Met hoogstaande technische faciliteiten, een prachtig decor en een uitstekende ambiance bieden we alles dat u nodig heeft. Onze ervaren technici en evenementencoördinator denken graag met u mee om tot een mooi resultaat te komen.

Aantal zalen 9
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 20
Maximale capaciteit 1.250
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Industriële locatie, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Parkeermogelijkheden

Parkeergarage Flintplein ligt direct naast Flint en biedt plaats aan 360 auto's.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Lidmaatschappen:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,7 beoordeeld

Een biologische lunch of een luxe diner? Streetfood, verrassende hapjes en fingerfoods? In overleg kunnen we alles organiseren, vanuit onze perfect uitgeruste keuken. De capaciteit van onze theaterkeuken staat geheel tot uw beschikking! Puur, eerlijk, snel en uiterst zorgvuldig geserveerd, dat is catering van Flint.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Piet van Doorn
 Smurfit Kappa
 Zakenpartner
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  23-04-2016

Aan de organisatie zal het niet liggen wanneer u een gezellig en goed evenement wilt organiseren in Flint. Vanaf het begin wordt er tot in de kleinste details met u meegedacht om tot een geslaagde avond te komen, dat was onze ervaring met deze goed geoliede machine. Wij gaan zeker nog terug voor een volgend evenement.

 Droomparken
 Marco Budding
 Zakenpartner
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  12-06-2016

Wij hebben onze jaarlijkse DroomParken familiedag gehouden in Flint met de musical Hotel De Grote 'L'. Vanaf het eerste contact tot de daadwerkelijke dag heb ik de samenwerking bijzonder plezierig ervaren. Het team van Flint denkt mee en niets was te gek om onze bijeenkomst tot een succes te maken. Onze relaties hebben deze bijeenkomst ook als bijzonder leuk ervaren, we hebben vele complimenten en bedank berichtjes mogen ontvangen.

 Rabobank Amersfoort
 Eric Schouten, Manager Bestuurszaken
 Zakenpartner
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

De afgelopen jaren hebben wij diverse soorten bijeenkomsten georganiseerd in de inspirerende omgeving van Flint. Van de Theaterzaal tot de AFASzaal. Van klein tot groot. Flint ervaar ik als professioneel en zeer klantgericht ‘in alle hoeken en gaten’. Van catering tot directie, van kantoormedewerker tot de dames en mannen van de techniek. De ‘crew’ van Flint denkt op alle fronten conceptueel mee met onze ideeën voor bijeenkomsten met klanten en relaties. Zij weten onze bijeenkomsten met prachtige visuele plaatjes te omlijsten. Met licht, geluid , decor of door de omgeving te veranderen. Wij hebben bijvoorbeeld ooit een diner on stage georganiseerd en een bijeenkomst in de AFASzaal, waarbij de tribunes in een Lagerhuisopstelling waren geplaatst. Verander de context en je verandert de beleving. Na de recente verbouwing is het theater uitgegroeid tot misschien wel één van de mooiste en beste bereikbare congreslocaties van Nederland ‘gelardeerd’ met uitstekende gerechten vanuit de keuken. Een aanrader voor iedere organisatie, die haar gasten een beleving wil meegeven.

Scoreverdeling

Score 10
26%
Score 9
54%
Score 8
15%
Score 7
3%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
23-12-2021 11:57:38
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
29-11-2021 21:10:16
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
29-11-2021 21:09:33
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
18-11-2021 14:58:00
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
14-10-2021 10:54:34
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-10-2021 14:51:59
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
23-09-2021 16:11:10
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-09-2021 17:21:53
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
06-09-2021 16:47:53
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
05-07-2021 12:03:40
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
05-07-2021 12:02:54
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
05-07-2021 12:02:26
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 2 0 9
Aantal Quick Reviews 13 17 0 56
Totaal aantal reviews 14 19 0 65
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 8,5 - 8,8
Gemiddelde score zaal 9,0 8,5 - 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 8,5 - 8,7
Gemiddelde score boeking 9,0 9,5 - 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 8,8 - 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,0 9,0 - 9,0
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Amersfoort

Een passende vergaderlocatie zoeken in Amersfoort die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Amersfoort aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een event of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Amersfoort voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Flint theater, evenementen en congressen in Amersfoort

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Amersfoort.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amersfoort of in de regio Amersfoort of exclusief sturen naar Flint theater, evenementen en congressen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte evenementenlocaties in (de regio) Amersfoort verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Flint theater, evenementen en congressen de juiste venue in Amersfoort?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door recensies als meeting professionals achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!