Fletcher Wellness-Hotel Sittard

Milaanstraat 115 6135 LH Sittard
Fletcher Wellness-Hotel Sittard is de ideale locatie voor zowel zakelijke bijeenkomsten als overnachtingen. Het hotel beschikt over 74 luxe hotelkamers en 9 multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit tot 200 personen. Alle zalen op de begane grond zijn voorzien van daglicht, climate control, WiFi en alle moderne audiovisuele middelen die nodig zijn voor een geslaagde dag. Wilt u een knoop doorhakken tijdens een meeting of een jubileum vieren? Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal aanwezig. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties, beschikken we over ruimtes voor een besloten vergadering en kunt u ook voor meerdaagse meetings bij ons terecht.

Voordelen opgesomd

Uw event volledig op maat!
9 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
Capaciteit tot 200 personen
74 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
Gecombineerd ruim 220m2 eventoppervlakte
Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 9
Basisprijs (4 u/10 p) € 240,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 8
Maximale capaciteit 200
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Kantoor, Partycentrum, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Het Hotel is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend.


Parkeermogelijkheden

Parkeren is mogelijk op onze eigen parkeerplaats.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Fletcher Wellness-Hotel Sittard biedt diverse zakelijke culinaire mogelijkheden voor haar gasten. Het hotel beschikt over een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten uit de internationale keuken. Daarnaast biedt het hotel ook speciale arrangementen aan voor zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen en conferenties.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Sittard

Een goed passende vergaderzaal zoeken in Sittard die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Sittard aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkevent of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Sittard voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Wellness-Hotel Sittard in Sittard

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Sittard.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Sittard of in de regio Sittard of exclusief sturen naar Fletcher Wellness-Hotel Sittard? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Sittard verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Wellness-Hotel Sittard de juiste meetinglocatie in Sittard?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door reviews als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!