Fletcher Parkhotel Val Monte

Oude Holleweg 5 6572 AA Berg en Dal
Fletcher Parkhotel Val Monte heeft een schitterende en unieke ligging, midden in de bossen van Berg en Dal, zodat u in alle rust kunt vergaderen. De directe omgeving is uitgestrekt met schitterende natuurplekjes, zoals de Ooijpolder, de Millingerwaard en het heuvellandschap van Groesbeek. Mist u hier nu juist de drukte van de stad, dan bent u binnen 5 minuten in het bruisende stadshart van de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Het evenemententerrein en de uitgezette wandelroutes rondom het hotel maken het mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met uiteenlopende outdoor- en teambuildingactiviteiten.

Onze rustige, pittoreske ligging en de professionele aanpak van het organiseren van uw zakelijke evenementen, maken van het Parkhotel Val Monte de ideale plek voor uw conferenties, seminars of vergaderingen. Het hotel beschikt over 13 multifunctionele vergaderzalen, allen met daglicht en airco, die geschikt zijn voor diverse zakelijke doeleinden. Verder beschikken alle zalen over moderne vergaderfaciliteiten en enkele zalen bieden een prachtig uitzicht over de polders. Kortom; Parkhotel Val Monte is een unieke plek voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

Aantal zalen 13
Basisprijs (4 u/10 p) € 240,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 450
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Parkhotel Val Monte beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

U kunt in het knusse à la carte restaurant genieten van heerlijke gerechten. De gezellige bar is elke dag open voor de lunch en 's avonds tot na middernacht voor drankjes en snacks.

Bij mooi weer geniet u onder het genot van een drankje en bijpassend hapje op het ruime terras met een adembenemend en panoramisch uitzicht over de Ooijpolders.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Berg en Dal

Een passende vergaderzaal zoeken in Berg en Dal die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Berg en Dal aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een congres of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Berg en Dal voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Parkhotel Val Monte in Berg en Dal

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Berg en Dal.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Berg en Dal of in de regio Berg en Dal of exclusief sturen naar Fletcher Parkhotel Val Monte? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Berg en Dal verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Parkhotel Val Monte de juiste locatie in Berg en Dal?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door gastervaringen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!