Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Zevenheuvelenweg 48a 6571 CK Berg en Dal
Deze historische eventlocatie zal u keer op keer weten te verbazen! De combinatie van een modern zalencentrum, het 17e-eeuwse landhuis en de op het landgoed gelegen authentieke kapel staan garant voor oneindig veel zakelijk mogelijkheden. De rijke geschiedenis van dit hotel zal niet onopgemerkt voorbijgaan tijdens uw verblijf of bijeenkomst.
Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is een uniek congrescentrum nabij Nijmegen, gelegen in een prachtige, groene omgeving welke u keer op keer geïnspireerd zal houden! Het toegewijde team van het hotel staat tot u dienst wanneer u een event wilt organiseren welke uw collega's of zakelijke relaties nooit zullen vergeten.

• Uw event volledig op maat!
• 16 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 400 personen
• 57 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Unieke kapel voor uw meetings
• Gecombineerd ruim 1000m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 16
Basisprijs (4 u/10 p) € 330,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 8
Maximale capaciteit 400
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend!


Parkeermogelijkheden

Perfect in het groen gelegen, vindt u Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal. Dit sfeervolle hotel bevindt zich op maar 15 minuten rijden van Nijmegen. Ook zijn er verschillende bushaltes te vinden in de buurt wat dit hotel goed bereikbaar maakt. Daarnaast biedt dit hotel gratis parkeermogelijkheden voor u en uw gasten.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Dit hotel beschikt over vele faciliteiten waaronder een culinair à a carte restaurant waar terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner samen met uw gezelschap. Zelfs hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Daarnaast biedt dit unieke, historische hotel ook mogelijkheden tot private dining. Bijvoorbeeld in onze bijzondere kapel!

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Berg en Dal

Een geschikte vergaderruimte zoeken in Berg en Dal die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Berg en Dal aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Berg en Dal voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Berg en Dal.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Berg en Dal of in de regio Berg en Dal of exclusief sturen naar Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende venues in (de regio) Berg en Dal verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof de juiste venue in Berg en Dal?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!