Fletcher hotel Wings Rotterdam

Rotterdam Airportplein 55 3045 AP Rotterdam
Wings Hotel is een modern Hotel & Conference Center, uniek gelegen direct naast de terminal op Rotterdam The Hague Airport en met directe verbinding met de A13 en A16. Tijdens uw bezoek aan het hotel kunt u uw auto parkeren in ons eigen inpandige parkeergarage met 479 parkeerplaatsen. Naast 142 ruime en smaakvol ingerichte hotelkamers en suites, beschikt het hotel ook over 10 short- en long stay studio’s en appartementen.

Daarnaast biedt het hotel uitstekende banquet en vergaderfaciliteiten, bestaande uit maar liefst 38 zalen voorzien van audio- & visuele apparatuur om elk vergadering of meeting tot in detail voor u te verzorgen. Enkele unieke zalen zijn de Holland Boardroom, Grand ASIA Boardroom, Video-Conferencing, de Banquethal van 900 m² en het Auditorium met uitzicht over de enorme Banquethal. Werkelijk alles is in deze ruimte mogelijk. Bent u op zoek naar een geschikte kantoorruimte? Het hotel biedt ook één op één privé kantoren.

Verder is er een à la carte restaurant met internationale gerechten, een buffetrestaurant, Sportsbar, Rooftop Winebar en biedt het hotel 2 private dining rooms waar u ongestoord in privé gezelschap kunt dineren.

De uitzichten van het hotel zijn überhaupt spectaculair te noemen. Aan de ene zijde kijkt u uit op de vertrek- en landingsbaan van de luchthaven met aan de andere zijde de skyline van Rotterdam. Kortom, Worldhotel Wings is de perfecte toegangspoort tot uw bestemming!

Aantal zalen 38
Basisprijs (4 u/10 p) € 400,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 1.000
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Kantoor, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Worldhotel Wings is 24/7 geopend. Ten allen tijde staat het enthousiaste personeel voor u klaar.


Parkeermogelijkheden

Wings Hotel beschikt over een ruime parkeergarage op loopafstand van de terminal. Tijdens uw verblijf of bezoek aan Wings Hotel Rotterdam The Hague Airport kunt u tot 3 uur lang gratis in onze ruime parkeergarage uw auto parkeren.

De parkeergarage biedt 479 parkeerplaatsen waarvan er diverse parkeerplaatsen zijn voorzien van oplaadpalen voor elektrische auto’s. Naast deze service bieden wij ook Valet Parking en kunt u zorgeloos uw auto bij ons achterlaten.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een prettige venue voor je meeting in Rotterdam

Een passende vergaderruimte zoeken in Rotterdam die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Rotterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een evenement of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Rotterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher hotel Wings Rotterdam in Rotterdam

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Rotterdam.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Rotterdam of in de regio Rotterdam of exclusief sturen naar Fletcher hotel Wings Rotterdam? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare venues in (de regio) Rotterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher hotel Wings Rotterdam de juiste meetinglocatie in Rotterdam?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door recensies als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!