Fletcher Hotel 's Hertogenbosch

Burgemeester Burgerslaan 50 5245 NH Rosmalen
Dit hotel beschikt over 13 moderne en multifunctionele zalen met een capaciteit tot wel 600 personen! Dit maakt deze locatie uitermate geschikt voor grote bedrijfsfeesten, congressen en andere events. Onze zalen zijn flexibel in te delen en beschikken zij over de moderne audiovisuele middelen waardoor u altijd iets naar uw wens zult vinden. Bovendien vindt u hier verschillende koffiecorners zodat u tijdens bij bijeenkomst niet tekort hoeft te komen.
Voordelen opgesomd:
• Uw event volledig op maat!
• 13 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 600 personen
• 86 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Gecombineerd ruim 700m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt


Aantal zalen 13
Basisprijs (4 u/10 p) € 330,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 600
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Voor zakelijke gasten is het parkeren gratis bij Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Zoals u verwacht van een grote locatie zoals deze beschikt dit bijzondere hotel over een eigen culinaire à la carte restaurant en een sfeervolle, moderne bar. Hier kunt u altijd terecht voor en hapje en een drankje voor, tijdens of na uw bijeenkomst! Daarnaast biedt dit hotel ook private dining mogelijkheden voor zowel grote als kleine groepen. Zoekt u iets wat echt speciaal is? Ons terras, met uitzicht op de Rosmalense Plas, is de ideale locatie voor een bijzondere bedrijfsbarbecue!

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Rosmalen

Een goed bruikbare meetinglocatie zoeken in Rosmalen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Rosmalen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Rosmalen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel 's Hertogenbosch in Rosmalen

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Rosmalen.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Rosmalen of in de regio Rosmalen of exclusief sturen naar Fletcher Hotel 's Hertogenbosch? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Rosmalen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel 's Hertogenbosch de juiste venue in Rosmalen?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door beoordelingen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!