Fletcher Hotel-Restaurant Trivium

Trivium 72 4873 LP Etten-Leur
Het mooie Fletcher Wellness-Hotel Trivium is gelegen nabij de binnenstad van Etten-Leur waar genoeg te beleven is. Dit bijzondere wellnesshotel biedt voldoende faciliteiten voor een onbezorgd verblijf. Fletcher Wellness-Hotel Trivium wordt omringd door natuur en cultuur. Zo ligt de gezellige stad Breda op steenworp afstand, maar heeft ook het stadscentrum van Etten-Leur genoeg te bieden. Natuurliefhebbers kunnen hier in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen door het prachtige, nationale park De Biesbosch.Capaciteit en mogelijkheden

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte vergaderlocatie in Etten-Leur en nabij Breda, biedt Fletcher Wellness-Hotel Trivium de ideale uitkomst. Het hotel beschikt over 10 multifunctionele vergaderzalen en een capaciteit tot 125 personen. Wilt u een knoop doorhakken tijdens een meeting of een bijzonder jubileum vieren? Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal aanwezig! Naast de diverse vergadermogelijkheden beschikt Fletcher Wellness-Hotel Trivium over 72 comfortabele hotelkamers waarin u altijd welkom bent voor een zakelijke overnachtingF&B

Fletcher Wellness-Hotel Trivium biedt diverse zakelijke culinaire mogelijkheden aan voor haar gasten. Zo beschikt het hotel over meerdere restaurants waar u terecht kunt voor een uitgebreid ontbijt, een smaakvolle lunch of een culinair diner. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de bar voor een gezellige borrel na een lange dag vergaderen.Contact en bereikbaarheid

Fletcher Wellness-Hotel Trivium is eenvoudig en snel te bereiken vanaf de A58 en ligt slechts op 10 kilometer afstand van Breda. Het hotel biedt gratis parkeermogelijkheid aan voor gasten. Zelfs met het openbaar vervoer is dit hotel goed bereikbaar. Op minder dan 5 minuten loopafstand van het hotel bevindt zich een bushalteVoordelen opgesomd:

Uw event volledig op maat!
10 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
Capaciteit tot 350 personen
72 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
Gecombineerd ruim 220m2 eventoppervlakte
Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 10
Basisprijs (4 u/10 p) € 270,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 350
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 00:00
Dinsdag 00:00 - 00:00
Woensdag 00:00 - 00:00
Donderdag 00:00 - 00:00
Vrijdag 00:00 - 00:00
Zaterdag 00:00 - 00:00
Zondag 00:00 - 00:00

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Wellness-Hotel Trivium is eenvoudig en snel te bereiken vanaf de A58 en ligt slechts op 10 kilometer afstand vanaf Breda. Het hotel biedt gratis parkeermogelijkheid aan voor gasten. Komt u met het openbaar vervoer? Op minder dan 5 minuten loopafstand bevindt zich een bushalte.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Het sfeervolle restaurant biedt een uniek uitzicht over het royale terras en de vijver. Op zomerse dagen kunt u terecht op het terras waar u geniet van een smakelijke lunch of borrel. Wilt u een zakelijk diner organiseren voor uw medewerkers of zakenpartners? Fletcher Wellness-Hotel Trivium biedt diverse mogelijkheden voor zakelijke doeleinden.

Kies bijvoorbeeld voor een intiem besloten diner met uw relaties en wordt culinair verrast. Er zijn natuurlijk ook vele mogelijkheden voor grotere groepen zoals meeneembare lunchtasjes tot grote buffetvormen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Etten-Leur

Een passende vergaderlocatie zoeken in Etten-Leur die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Etten-Leur aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een evenement of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Etten-Leur voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant Trivium in Etten-Leur

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Etten-Leur.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Etten-Leur of in de regio Etten-Leur of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant Trivium? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte evenementenlocaties in (de regio) Etten-Leur verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant Trivium de juiste venue in Etten-Leur?

Heb je een mooie locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door reviews als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!