Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

Bedafseweg 22 5406 TM Uden
Met 7 zalen, een capaciteit tot 600 personen en een outdoor eventterrein biedt dit hotel vele zakelijke mogelijkheden. Dit hotel is namelijk de ideale locatie voor een teambuilding activiteit of een bedrijfsfeest. Er zijn aan faciliteiten geen gebrek: kom klimmen in het klimpark, sla een hole-in-one op de midgetgolfbaan of doe mee aan een potje bowlen. Het unieke en gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat u na een meeting, training of presentatie even stoom af kunt blazen.

Voordelen opgesomd:
• Uw event volledig op maat!
• 7 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 600 personen
• 50 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Culinaire hotspot Bar Bistro DuCo
• Bijzonder, outdoor teambuilding terrein
• Gecombineerd ruim 650m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt


Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 290,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 400
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Kantoor, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Het Hotel is 7 dagen in week en 24 uur per geopend.


Parkeermogelijkheden

Het hotel heeft voldoende gratis parkeerplaatsen.

Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Op zoek naar een bijzondere smaakbeleving in een sfeervol en luxe restaurant? Bij Bar Bistro DuCo Uden vindt u dit allemaal! Hier worden gerechten bereid op de Big Green Egg, een gesloten houtskoolbarbecue, wat ons assortiment van vlees, vis en groenten extra smaakvol maakt! Uiteraard kunt u hier bijvoorbeeld ook terecht voor een zakelijke lunch of diner of wanneer u iets te vieren heeft zoals een jubileum.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Uden

Een zeer geschikte vergaderzaal zoeken in Uden die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Uden aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een evenement of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Uden voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel in Uden

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Uden.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Uden of in de regio Uden of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende meetinglocaties in (de regio) Uden verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel de juiste locatie in Uden?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door gastervaringen als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!