Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg

Roda JC Ring 59 6466 NH Kerkrade
Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg! Het zal u hier aan niets ontbreken wanneer u uw meeting, presentatie of creatieve brainstormsessie organiseert in een van onze 3 vergaderzalen. Laat u verassen door de mogelijkheden in dit sportieve hotel!

Roda JC Stadion
Dit hotel is uniek gelegen in het stadion van Roda JC. Voor de zakenmannen en -vrouwen onder ons die ook grote voetbalfanaten zijn, is dit de ideale vergaderlocatie! Organiseer hier uw meeting met uitzicht op het voetbalveld en blijf keer op keer weer geinspireerd. Bent u meer een natuurliefhebber? Op een kwartiertje rijafstand van deze unieke meetinglocatie vindt u Nature Reserve Brunssumerheide waar u heerlijk kunt wandelen na afloop van een succesvolle bijeenkomst.

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 220,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 300
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Partycentrum, Restaurant, Sportaccommodatie

Openingstijden

Het Hotel is 7 dagen in de week, 24 uur per dag geopend.


Parkeermogelijkheden

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

We heten je van harte welkom in Brasserie Parkstad. Het restaurant bevindt zich in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade, het voetbalstadion van Roda JC. Laat je verwennen in ons sfeervolle restaurant en kom genieten onze heerlijke gerechten. Ons keukenteam heeft jou als gast hoog in het vaandel staan en bereidt de gerechten met passie en liefde. Bij het samenstellen van de gerechten zijn de invloeden vanuit de internationale keuken te proeven.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Kerkrade

Een geschikte vergaderzaal zoeken in Kerkrade die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Kerkrade aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een event of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Kerkrade voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg in Kerkrade

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Kerkrade.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Kerkrade of in de regio Kerkrade of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare venues in (de regio) Kerkrade verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg de juiste evenementenlocatie in Kerkrade?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door gastervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!