Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam

Oud-Loosdrechtsedijk 253 1231 LZ Loosdrecht

Reviewscore
6,4
Reviews: 2Wanneer u op zoek bent naar een geschikte vergaderlocatie in Loosdrecht bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam aan het juiste adres. Het hotel beschikt over twaalf multifunctionele vergaderzalen die voor elke gelegenheid inzetbaar zijn. De zalen bieden in totaal een capaciteit voor 130 personen. Bovendien staat ons enthousiaste team graag voor u klaar!

UNIEKE KENMERKEN:
- Gelegen aan de Loosdrechtse Plassen
- Eigen jachthaven
- Dichtbij Amsterdam en Utrecht
- Perfecte uitvalsbasis voor wandelen, fietsen en sloepvaren!
- Buitenactiviteiten
- Watersport

Aantal zalen 11
Basisprijs (4 u/10 p) € 300,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 120
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Kantoor, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Gehele jaar geopend!


Parkeermogelijkheden

€ 7,50 per dag

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 6,0 beoordeeld

U geniet hier van de culinaire creaties die de chef-kok voor u bereidt. Marina Lounge staat voor eerlijk, puur en regionaal eten. Er is elke dag aanbod van verse vis-, schaal- en schepdieren, maar ook voor een smaakvolle salade bent u hier aan het juiste adres.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 2 2
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 2 2
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 8,5 8,5
Gemiddelde score zaal - - 4,5 4,5
Gemiddelde score eten en drinken - - 6,0 6,0
Gemiddelde score boeking - - 6,5 6,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 6,4 6,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Loosdrecht

Een goed passende vergaderzaal zoeken in Loosdrecht die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Loosdrecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkborrel of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Loosdrecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam in Loosdrecht

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Loosdrecht.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Loosdrecht of in de regio Loosdrecht of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte meetinglocaties in (de regio) Loosdrecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam de juiste locatie in Loosdrecht?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door ervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!