Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam

Oud-Loosdrechtsedijk 253 1231 LZ Loosdrecht

Reviewscore
7,1
Reviews: 5De 12 zalen van Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam bieden vele zakelijke mogelijkheden op het gebied van meetings en events. Hier kunnen onder andere netwerkborrels, bedrijfsfeesten of trainingen tot wel 130 personen georganiseerd worden. Nog bijzonderder is het feit dat u uw zakelijke bijeenkomst kunt combineren met of houden in Restaurant Marina Lounge Loosdrecht. Tevens is dit ook een unieke teambuilding locatie. Hier vindt u 600m2 aan mogelijkheden!

Voordelen opgesomd:
• Uw event volledig op maat!
• 12 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 130 personen
• 67 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Culinaire hotspot Marina Lounge
• Gecombineerd ruim 600m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 12
Basisprijs (4 u/10 p) € 290,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 85
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Kantoor, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam is 24 uur per dag, 7 dagen in week geopend.


Parkeermogelijkheden

U kunt tegen betaling bij het hotel parkeren. De kosten hiervoor bedragen €7,50 per auto per nacht. Ook zijn er twee laadpalen aanwezig voor elektrische auto's.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 7,1 beoordeeld

In dit unieke hotel met eigen aanlegsteiger vindt u ook een zeer bijzonder restaurant. Gelegen aan de Loosdrechtse Plassen vindt u hier Marina Lounge Loosdrecht waar u kunt genieten van een scala aan shared dining gerechten van verse vis, schaal- en scheldieren. Uiteraard heeft dit restaurant ook voldoende keuze op het gebied van vlees of vegetarische gerechten mocht uw voorkeur hier naar uit gaan.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 3 0 0 5
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 3 0 0 5
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 7,7 - - 7,9
Gemiddelde score zaal 5,7 - - 5,3
Gemiddelde score eten en drinken 7,7 - - 7,1
Gemiddelde score boeking 8,7 - - 7,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 7,4 - - 7,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Loosdrecht

Een geschikte vergaderlocatie zoeken in Loosdrecht die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Loosdrecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Loosdrecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam in Loosdrecht

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Loosdrecht.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Loosdrecht of in de regio Loosdrecht of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Loosdrecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam de juiste evenementenlocatie in Loosdrecht?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door reviews als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!