Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Weigelia 22 2262 AB Leidschendam

Reviewscore
1,7
Reviews: 1Op zoek naar een eventlocatie welke goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, uitzicht heeft op een groene omgeving en beschikt over voldoende capaciteit? Ontdek dan Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag! Deze locatie, gelegen naast de Westfield Mall of the Netherlands, is op alle manieren uniek.
Of u nu een bedrijfsfeest wilt organiseren of grote presentatie geeft. Wij doen er alles aan om het u naar wens te maken tijdens uw zakelijke bijeenkomst. Zelfs ons eventoppervlakte, variërend van 25m2 tot 690m2, kan naar wens ingedeeld worden!

Voordelen opgesomd:
• Uw event volledig op maat!
• 6 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 400 personen
• 86 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Nabij Westfield Mall of the Netherlands
• Gecombineerd ruim 690m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 330,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 400
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 23:00
Dinsdag 07:00 - 23:00
Woensdag 07:00 - 23:00
Donderdag 07:00 - 23:00
Vrijdag 07:00 - 23:00
Zaterdag 07:00 - 23:00
Zondag 07:00 - 23:00

Parkeermogelijkheden

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is eenvoudig bereikbaar via de A4 en A12 en ligt tevens op ongeveer 20 minuten van het centrum van Den Haag en Scheveningen. Op het terrein voor het hotel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig welke wordt gedeeld met de bezoekers van Westfield Mall of the Netherlands. Daarnaast is dit hotel ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Verschillende bushaltes bevinden zich op minder dan 10 minuten loopafstand van het hotel.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 1,0 beoordeeld

In dit hotel vindt u restaurant Chiparus welke vernoemd is naar de beroemde beeldhouwer Demetre Chiparus. Hier kunt u altijd terecht voor een zakelijke lunch of diner. Alle gerechten en zelfs het menu wordt hier met zorg voor u samengesteld. Voor een borrel met bites bent u welkom in de lounge en bar van het hotel.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 0 1
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 0 1
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - - 2,0
Gemiddelde score zaal - - - 2,0
Gemiddelde score eten en drinken - - - 1,0
Gemiddelde score boeking - - - -
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - - 1,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Leidschendam

Een geschikte vergaderruimte zoeken in Leidschendam die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Leidschendam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een event of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Leidschendam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag in Leidschendam

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Leidschendam.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Leidschendam of in de regio Leidschendam of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte locaties in (de regio) Leidschendam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag de juiste locatie in Leidschendam?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!