Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin

Strandweg 18 2684 VT Ter Heijde aan Zee
In het kleine kustdorpje Ter Heijde aan Zee ligt Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin. Dit 4-sterren design hotel ligt op enkele meters van het strand en de zee. Het hotel beschikt over 27 luxueuze kamers die zijn ingericht in het verlengde van het zee- en strandgevoel en over twee vergaderzalen met een maximum capaciteit van 50 personen. Het interieur van de vergaderruimtes sluit aan bij de rest van het hotel en is modern, warm en ontspannend. Tevens maakt deze unieke locatie aan het rustige strand van Ter Heijde het uitermate geschikt om uw vergadering te combineren met een teambuilding of outdoor activiteit.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 225,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin -
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 50
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras -
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin beschikt over 13 parkeerplaatsen

Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Midden in de duinen aan de Zuid-Hollandse kust, in Ter Heijde aan Zee, staat Hotel-Restaurant Elzenduin. Het knusse duindorp heeft een ongerepte kustlijn en bezit een van de rustigste stranden van Nederland. Het hotel is centraal gelegen tussen de levendige steden Rotterdam en Den-Haag, waar u voldoende cultuur en vertier vindt.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Ter Heijde aan Zee

Een goed passende meetingspace zoeken in Ter Heijde aan Zee die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Ter Heijde aan Zee aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een event of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Ter Heijde aan Zee voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin in Ter Heijde aan Zee

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Ter Heijde aan Zee.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Ter Heijde aan Zee of in de regio Ter Heijde aan Zee of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende evenementenlocaties in (de regio) Ter Heijde aan Zee verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin de juiste meetinglocatie in Ter Heijde aan Zee?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door beoordelingen als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!