Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht

Oude Nieuwlandseweg 13 3253 LL Ouddorp
Op slechts 10 minuten loopafstand van het hotel bevindt zich een van de meest prachtige zandstranden van Nederland. Als u op zoek bent naar een locatie om te vergaderen of bijeen te komen in deze omgeving, dan kunt u altijd terecht bij Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht. Wij bieden u een zorgeloze bijeenkomst, of het nu gaat om een bedrijfsborrel, -feest, een training, presentatie of een kick-off.
Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht biedt meer dan alleen een schitterende en luxueuze locatie. Deze bijzondere vergaderlocatie heeft namelijk een royale capaciteit waarmee u meer dan 150 gasten, collega's of zakelijke relaties kunt ontvangen. Naast de indrukwekkende zaalcapaciteit zult u ook verrast worden door het culinaire aanbod van het restaurant en de brasserie, dat al uw gasten zal bekoren. Als u na een intensieve vergadering wilt ontspannen, begrijpen wij bij Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht dat heel goed. Daarom is het strand zo dichtbij, zodat u een verfrissende wandeling kunt maken. Als u wilt overnachten, bieden wij 50 ruime en sfeervolle hotelkamers waar u kunt verblijven. In dat geval kunt u uw vergadering misschien combineren met een leuke teambuildingactiviteit op de volgende dag!

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 290,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 150
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 00:00
Dinsdag 07:00 - 00:00
Woensdag 07:00 - 00:00
Donderdag 07:00 - 00:00
Vrijdag 07:00 - 00:00
Zaterdag 07:00 - 00:00
Zondag 07:00 - 00:00

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Bij ons kunt u gratis parkeren op onze parkeerplaats die voor het hotel of achter ons hotel gelegen ligt.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht biedt diverse zakelijk culinaire mogelijkheden voor gasten die op zoek zijn naar een combinatie van comfortabel overnachten en heerlijk eten. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar waar zowel ontbijt, lunch als diner geserveerd wordt.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Ouddorp

Een geschikte vergaderlocatie zoeken in Ouddorp die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Ouddorp aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een evenement of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Ouddorp voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht in Ouddorp

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Ouddorp.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Ouddorp of in de regio Ouddorp of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Ouddorp verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht de juiste locatie in Ouddorp?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door beoordelingen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!