Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Schipborgerweg 8 9483 TL Zeegse
Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen is een uniek hotel gelegen midden op de Drentsche Aa. U heeft hier oneindig veel mogelijkheden op het gebied van meetings en events door de ruime capaciteit, zalen met een fantastisch uitzicht op de groene omgeving en buitengewone mogelijkheden op de naastliggende heide.
De inspirerende locatie biedt u een uniek kijkje in het stroomdallandschap van de Drentsche Aa welke u en uw collega's een onvergetelijke bijeenkomst zal bezorgen.
Capaciteit en mogelijkheden:
De 12 zalen waarover dit hotel beschikt, liggen vol mogelijkheden. Met een capaciteit tot wel 500 personen kunt u hier terecht voor een bedrijfsfeest, netwerkevent of grote presentatie. Ons eventoppervlakte van 900m2 kunt u op iedere manier inzetten, helemaal naar uw wens! Tevens hebben wij ook tal van mogelijkheden op ons natuurrijke buitenterrein. Niet alleen kunt u hier bijzondere bedrijfsbarbecues organiseren, ook kunt u hier een bijzondere, inspiratievolle vergadering houden.

Voordelen opgesomd:
• Uw event volledig op maat!
• 12 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 500 personen
• 78 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Gelegen op de Drentsche Aa
• Gecombineerd ruim 900m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt

Als u benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden en graag kennis wilt maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons enthousiaste team staat voor u klaar!

Aantal zalen 10
Basisprijs (4 u/10 p) € 290,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin -
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 500
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant, Tent

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 00:00
Dinsdag 00:00 - 00:00
Woensdag 00:00 - 00:00
Donderdag 00:00 - 00:00
Vrijdag 00:00 - 00:00
Zaterdag 00:00 - 00:00
Zondag 00:00 - 00:00

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Midden op de Drentsche Aa gelegen vindt u Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen. Het hotel is goed bereikbaar vanaf de snelweg en biedt gratis parkeermogelijkheid met 150 parkeerplaatsen. Assen ligt op 14 km van Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen en Groningen Airport bevindt zich op 13 km van het hotel.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Restaurant Paviljoen Duinoord is gevestigd in Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen. Dit restaurant in Zeegse staat garant voor een heerlijk avondje uit met een live cooking buffet.

De avond kunt u afsluiten in het Grand Café met haardvuur onder het genot van een hapje en een drankje. In de hotelbar kunt u tevens terecht voor een afsluiter waar u ook kunt biljarten. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras waar u van een groenrijk uitzicht geniet midden in de frisse buitenlucht.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Zeegse

Een goed passende vergaderruimte zoeken in Zeegse die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Zeegse aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een evenement of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Zeegse voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen in Zeegse

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Zeegse.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Zeegse of in de regio Zeegse of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte venues in (de regio) Zeegse verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen de juiste venue in Zeegse?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door gastervaringen als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!