Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg

Wipselbergweg 30 7361 TK Beekbergen
Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe vindt u tal van zakelijke mogelijkheden. Dit bijzondere landhuis kijkt uit over het prachtige, groene landgoed en zo ook de zalen gelegen in het aparte zalencomplex. Wanneer u ontspannen bijeen wilt komen kan dat hier!
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de bar of het restaurant zakelijk in te zetten, maar ook de bijzondere zalen zullen tot uw dienst zijn. Voor onder andere een training, workshop, presentatie of een simpele vergadering bent u hier aan het juiste adres.

• Uw event volledig op maat!
• 16 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 150 personen
• 90 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Gelegen op de Veluwe, in een groene omgeving
• Gecombineerd ruim 860m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 15
Basisprijs (4 u/10 p) € 290,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 150
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Woonhuis, Kantoor, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 23:59 - 00:00
Dinsdag 23:59 - 00:00
Woensdag 23:59 - 00:00
Donderdag 23:59 - 00:00
Vrijdag 23:59 - 00:00
Zaterdag 23:59 - 00:00
Zondag 23:59 - 00:00

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend.


Parkeermogelijkheden

Dit in het natuurgelegen hotel is op slechts 5 minuten rijafstand van de A50 te vinden. Tevens staat u al binnen 20 minuten in het centrum van de bruisende stad Apeldoorn. Op het terrein van het hotel vindt u daarnaast ook ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Komt u liever met het openbaar vervoer? Ook dan is dit hotel goed te bereiken dankzij de bushalte welke zich op minder dan 10 minuten loopafstand van het hotel bevindt.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

In alle rust lunchen of dineren met een uitzicht op het bijzondere landgoed? Dat kan bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe! Dit sfeervolle restaurant bevindt zich in het landhuis wat door zijn ligging uitzicht biedt tot de omliggende bossen. Wanneer u na een lange dag een drankje wil doen aan de bar met uw collega's dan is ook dat mogelijk. Ons eigen bruin café is zelfs exclusief af te huren voor uw bedrijfsfeest of –borrel!

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Beekbergen

Een bruikbare vergaderlocatie zoeken in Beekbergen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Beekbergen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een conferentie of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Beekbergen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg in Beekbergen

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Beekbergen.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Beekbergen of in de regio Beekbergen of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Beekbergen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg de juiste venue in Beekbergen?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!