Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer

Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd

Reviewscore
9,3
Reviews: 12De 8 bijzonder gethematiseerde zalen bieden capaciteit tot wel 150 personen. Neem een kijkje in Afrika, New York, Hollandia of de Universal zaal en laat u verassen door de bijzondere mogelijkheden. De moderne audiovisuele middelen maken deze zalen uitermate geschikt voor onder andere trainingen of bedrijfsevenementen. Daarnaast kunt u ook de historische kapel of Brasserie Louis op zakelijk gebied inzetten en is dit een bijzonder goede teambuilding locatie.

Voordelen opgesomd:
• Uw event volledig op maat!
• 7 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 600 personen
• 50 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Culinaire hotspot Bar Bistro DuCo
• Bijzonder, outdoor teambuilding terrein
• Gecombineerd ruim 650m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt


$alt
Aantal zalen 8
Basisprijs (4 u/10 p) € 330,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 150
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Partycentrum, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Het hotel is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend.


Parkeermogelijkheden

Parkeren bij het hotel is gratis en er zijn laadpalen aanwezig voor elektrische auto's.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 10,0 beoordeeld

In dit bijzondere hotel vindt u heerlijke opties voor een gezellige lunch of een culinair diner. In Brasserie Louis vindt u een menu van wereldse gerechten waar de chef-kok graag een eigen draai aan geeft. De unieke en sfeervolle inrichting van deze Brasserie maakt hem uitermate geschikt om zakelijk in te zetten.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Cindy van Dorst
 Gedragstherapeut voor hond en kind
 Gast
Bron  :  Facebook
Datum  :  30-06-2018

Zoek je een locatie voor jouw evenement? Neem dan zeker contact op met Hotel de Reiskoffer.
Een team met ervaring en vriendelijkheid hoog in het vaandel helpt je bij alles wat er nodig is. Onlangs organiseerde ik voor een grote groep (+ 90 personen) een event. Ik kreeg van de deelnemers terug te horen:

' Wat een vriendelijk personeel loopt hier rond'
' Ik voel me verwend'
' Wat een heerlijke lunch, dat heb ik wel eens anders gehad'.
' Wauw..wat een goed georganiseerd hotel'

En natuurlijk kunnen de deelnemers blijven overnachten in een sfeervol hotel.
Ik ben fan van Hotel de Reiskoffer en haar personeel.

Dierbare groet
Cindy van Dorst

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 0 0 2
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 0 0 2
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 - - 9,0
Gemiddelde score zaal 9,0 - - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 10 - - 10
Gemiddelde score boeking - - - -
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 - - 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Bosschenhoofd

Een zeer geschikte vergaderlocatie zoeken in Bosschenhoofd die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Bosschenhoofd aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een conferentie of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Bosschenhoofd voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer in Bosschenhoofd

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Bosschenhoofd.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Bosschenhoofd of in de regio Bosschenhoofd of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Bosschenhoofd verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer de juiste meetinglocatie in Bosschenhoofd?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!