Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman

Oosterdorpsstraat 11 3871 AA Hoevelaken
Drie monumentale Veluwse boerderijen vormen samen het karakteristieke Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman. Vlakbij Amersfoort is dit de plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Dit unieke hotel biedt een ongedwongen sfeer en heeft persoonlijke service tot een kunst verheven. Het maakt niet uit of u de natuur intrekt of het sfeervolle oude centrum van Amersfoort ontdekt het is aan het eind van de dag heerlijk thuiskomen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman.

• Uw event volledig op maat!
• 13 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 250 personen
• 79 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Zalen gelegen in twee monumentale boerderijen
• Gecombineerd ruim 640m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 13
Basisprijs (4 u/10 p) € 290,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend!


Parkeermogelijkheden

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman ligt in het dorp Hoevelaken en ook Utrecht is maar 25 minuten rijden met de auto. Het hotel ligt op tevens op ongeveer 5 minuten rijden van de A1 en A28 en op 1 kilometer afstand van het station van Hoevelaken wat het hotel goed te bereiken maakt, ook met het openbaar vervoer. Uiteraard zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig waar u als gast gratis gebruik van kunt maken.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Het authentieke restaurant 't Backhuys staat op deze locatie voor u klaar om u op culinair gebied te ontzorgen. Dit culinaire à la carte restaurant biedt u de mogelijkheid om een heerlijke lunch of een uitgebreid diner bij te wonen samen met uw collega's. Tevens kunt u ook in onze sfeervolle Gasterie plaatsnemen of komen borrelen met uw collega's in ons eigen bruin café.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Hoevelaken

Een goed bruikbare vergaderruimte zoeken in Hoevelaken die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Hoevelaken aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Hoevelaken voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman in Hoevelaken

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Hoevelaken.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Hoevelaken of in de regio Hoevelaken of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte meetinglocaties in (de regio) Hoevelaken verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman de juiste venue in Hoevelaken?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door ervaringen als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!