Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Buunderkamp 8 6874 NC Wolfheze

Reviewscore
8,9
Reviews: 32Alle rust en ruimte om ongestoord te vergaderen in de bossen van Wolfheze. Eenvoudig te bereiken vanaf de A12 en A50 maar volledig omgeven door 20 hectare eigen bos. De vergaderzalen kijken uit op de fantastische omgeving en zijn van alle moderne faciliteiten voorzien. Op zoek naar een evenementenlocatie met extra cachet? De prachtige Orangerie geeft iedereen het gevoel midden in het bos te staan.

Aantal zalen 15
Basisprijs (4 u/10 p) € 310,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 450
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest, Conferentie en congres

Parkeermogelijkheden

U kunt uw auto parkeren op onze eigen gratis parkeerplaatsen.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

Kom thuis in restaurant De Buunderkamp met een modern maar toch warm karakter. Onze keuken biedt u een rijkelijk gevarieerde menukaart die maandelijks wisselt. Naast vele klassieke gerechten kunt u hier ook genieten van verrukkelijke seizoensspecialiteiten. Onze gastheren en gastvrouwen geven u graag advies over de samengestelde selectie van wijnen. Restaurant De Buunderkamp staat voor een ultiem culinaire avond met familie, vrienden of collega's.

Voor een gezonde start van de dag kunt u aanschuiven bij het ontbijt. Diverse gerechten worden geserveerd, zoals ambachtelijke broodsoorten, biologische zuivel, natuurlijke sappen van diverse soorten fruit en huisgemaakte confituren.

Tot rust komen en nieuwe energie op doen doet u tijdens de lunch. Deze is afgestemd op uw energiebehoefte; licht verteerbaar, ambachtelijk, vers en lokaal.


Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
33%
Score 9
33%
Score 8
33%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-02-2020 14:41:51
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
01-02-2020 14:41:47
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
01-02-2020 14:41:45
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 9 3 12
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 9 3 12
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,0 8,6 8,8
Gemiddelde score zaal - 9,1 8,6 8,8
Gemiddelde score eten en drinken - 9,2 8,6 8,8
Gemiddelde score boeking - 9,5 9,3 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,2 8,8 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Wolfheze

Een passende vergaderruimte zoeken in Wolfheze die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Wolfheze aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Wolfheze voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp in Wolfheze

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Wolfheze.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Wolfheze of in de regio Wolfheze of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Wolfheze verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp de juiste meetinglocatie in Wolfheze?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door beoordelingen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!