Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Buunderkamp 8 6874 NC Wolfheze

Reviewscore
8,7
Reviews: 54Wanneer u een eventlocatie in de natuur zoekt dan bent u hier aan het goede adres. Gelegen op de Veluwe is Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp een prachtige locaties voor al uw brainstormsessies, meetings en in- of outdoor events zoals congressen en beurzen.
Van De Orangerie en de Glazen Kas tot de Berk en Populier, onze unieke zalen zullen u telkens weer nieuwe inspiratie geven dankzij het uitzicht en de bijzondere faciliteiten. Ons team help u graag om het ideale eventprogramma op te stellen!

• Uw event volledig op maat!
• 16 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 450 personen
• 101 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Groot outdoor terrein ten behoeve van events
• Unieke vergaderruimte in een glazen kas
• Gecombineerd ruim 1000m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt

$alt
Aantal zalen 16
Basisprijs (4 u/10 p) € 330,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 450
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant, Tent

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Wij zijn 24 uur per dag geopend, 7 dagen in de week.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp ligt op de Zuid-Veluwe, omringd door 20 hectare eigen bosgebied. Het hotel is goed te bereiken vanaf de A12 en A50 en ligt op slechts 20 minuten rijden met de auto vanaf het centrum van Arnhem. Ook met het openbaar vervoer is dit hotel goed te bereiken, station Wolfheze bevindt zich namelijk nabij het hotel. Tevens zijn er ook een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen aanwezig waar u als gast gratis gebruik van kunt maken.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 7,7 beoordeeld

Uiteraard beschikt dit hotel over een heerlijk, culinair à la carte restaurant waar u zowel voor het ontbijt als voor lunch en diner terecht kunt. Echter zijn dit niet uw enige mogelijkheden. Het unieke outdoor eventterrein stelt ons in staat om een bijzondere, Robuuste Barbecue te organiseren voor tijdens of na uw meeting of event. Daarnaast is onze Glazen Kas de ideale plek om samen met collega's een borrel te houden midden in de natuur!

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
33%
Score 9
33%
Score 8
33%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-02-2020 14:41:51
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
01-02-2020 14:41:47
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
01-02-2020 14:41:45
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 18 4 0 31
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 18 4 0 31
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 9,5 - 9,2
Gemiddelde score zaal 8,6 8,3 - 8,5
Gemiddelde score eten en drinken 8,7 6,5 - 7,7
Gemiddelde score boeking 9,2 9,8 - 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,8 8,5 - 8,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Wolfheze

Een goed passende vergaderlocatie zoeken in Wolfheze die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Wolfheze aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een conferentie of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Wolfheze voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp in Wolfheze

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Wolfheze.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Wolfheze of in de regio Wolfheze of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Wolfheze verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp de juiste meetinglocatie in Wolfheze?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door gastervaringen als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!