Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn

Soerenseweg 73 7313 EH Apeldoorn
Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn bevindt zich midden op de Veluwe in de congresstad Apeldoorn, wat dit voor de zakelijke gast een veelzijdige locatie maakt. Ontdek wat de omgeving van het hotel te bieden heeft. Natuurliefhebbers kunnen fietsen of wandelen in de omgeving en op de Veluwe. Liefhebbers van stad en cultuur kunnen hun hart ophalen tijdens een bezoek aan de binnenstad van Apeldoorn. In de buurt van het hotel kunt u ook verschillende leuke uitjes ondernemen welke geschikt zijn voor zakelijke doeleinden. Het hotel beschikt over 63 comfortabele kamers, wat het een fijne locatie maakt om na een bijeenkomst te overnachten.Capaciteit en mogelijkheden

Dit charmante hotel bevindt zich in Apeldoorn, op een centrale locatie in het hart van Nederland. Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn beschikt over 6 multifunctionele vergader- en evenementenzalen met een maximale capaciteit van 330 personen. De zalen hebben grote raampartijen die veel daglicht binnenlaten en zijn dankzij verstelbare wanden flexibel in te delen, waardoor er voor elke bijeenkomst en vergadering een geschikte zaal is. Als u een meerdaagse vergadering of teambuildingactiviteiten over meerdere dagen in gedachten heeft, bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn van harte welkom. Na een drukke dag direct blijven overnachten? Verblijf dan in een van de comfortabele hotelkamers en start de volgende fris en fruitig de dag!F&B

Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn biedt verschillende zakelijke culinaire mogelijkheden, waaronder de Engelse pub en private dining. De Engelse pub is de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag vol zakelijke bijeenkomsten. Met een gezellige sfeer en traditionele inrichting biedt de pub een unieke setting voor u en uw zakelijke gasten. Voor wie op zoek is naar een meer privé-eetervaring, biedt Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn de mogelijkheid van private dining. Of het nu gaat om een zakelijke lunch of een feestelijk diner, alles is mogelijk!Contact en bereikbaarheid

Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn is centraal gelegen op zo een 10 minuten afstand van de A1 en de A50 en ligt op korte loopafstand van meerdere bushaltes, wat het goed te bereiken maakt. Het hotel bied parkeergelegenheid aan waar u gratis gebruik van kunt maken.Voordelen opgesomd:

Uw event volledig op maat!
15 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
Capaciteit tot 150 personen
Unieke chalet
63 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
Uitzicht op een groen landgoed
Gecombineerd ruim 135m2 eventoppervlakte
Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 240,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Nee
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 330
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 00:00
Dinsdag 00:00 - 00:00
Woensdag 00:00 - 00:00
Donderdag 00:00 - 00:00
Vrijdag 00:00 - 00:00
Zaterdag 00:00 - 00:00
Zondag 00:00 - 00:00

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn is centraal gelegen op zo een 10 minuten afstand van de A1 en de A50 en ligt op korte loopafstand van meerdere bushaltes, wat het goed te bereiken maakt. Ook zijn er meer dan genoeg parkeerplaatsen aanwezig.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Nadat u de hele dag heeft gewandeld of gefietst, heeft u vast zin in een heerlijk diner! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn kunt u uitgebreid à la carte dineren. De hotelbar kunt u altijd gebruiken voor een hapje of een drankje. Bent u met een groep en heeft u iets te vieren? Dan is het mogelijk om onze Engelse Pub af te huren en in combinatie met de naastgelegen zalen, kunt u maximaal 120 gasten uitnodigen om met u een hapje en een drankje te nuttigen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Apeldoorn

Een zeer geschikte meetinglocatie zoeken in Apeldoorn die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Apeldoorn aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Apeldoorn voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn in Apeldoorn

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Apeldoorn.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Apeldoorn of in de regio Apeldoorn of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende evenementenlocaties in (de regio) Apeldoorn verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn de juiste venue in Apeldoorn?

Heb je een prettige venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door reviews als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!