Fletcher Hotel De Mallejan

Nunspeterweg 70 8076 PD Vierhouten
Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan is dé perfecte locatie voor zakenmensen en bijeenkomsten. U vergadert in stijl met vele ontspannende elementen binnen handbereik. Hotel-Restaurant. Het hotel heeft 6 conferentiezalen met een capaciteit van in totaal circa 250 personen. Uiteraard beschikken de zalen over de nodige vergaderfaciliteiten en de gewenste apparatuur is op aanvraag mogelijk. Wilt u uw bijeenkomst combineren met één of meerdere overnachtingen, dan biedt Hotel-Restaurant De Mallejan verschillende arrangementen. Vanuit alle delen van het land is het hotel in Vierhouten goed bereikbaar en bovendien kunt u gratis parkeren. Door de locatie en de service geniet het hotel een reputatie op het gebied van huwelijksfeesten.

Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 245,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin -
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Workshop, Presentatie, Feest

Openingstijden

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan beschikt over 100 parkeerplaatsen.

Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

In het Gelderse Vierhouten op de prachtige Veluwe ligt het charmante Hotel-Restaurant De Mallejan. Het natuurgebied de Veluwse Kroondomeinen leent zich voor het maken van prachtige fiets- en wandeltochten. Uitgerust met een lounge, een verwarmde serre, twee bars en een à la carte restaurant is dit hotel de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Vierhouten

Een geschikte vergaderruimte zoeken in Vierhouten die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Vierhouten aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een event of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Vierhouten voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel De Mallejan in Vierhouten

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Vierhouten.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Vierhouten of in de regio Vierhouten of exclusief sturen naar Fletcher Hotel De Mallejan? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende locaties in (de regio) Vierhouten verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel De Mallejan de juiste venue in Vierhouten?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door beoordelingen als meeting professionals achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!